POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Torte

  • Viski torta

    Viski torta

    26.01.2017.

    Mnogi tvrde da torta nije torta, ako nije od čokolade. Naša preporuka je da omiljeni ukus obogatite novim aromama. Upravo takva je viski torta.

    Opširnije
  • Čokoladna torta sa likerom od pomorandže

    Čokoladna torta sa likerom od pomorandže

    23.01.2017.

    Čokolada i pomorandža tako dobro idu zajedno i na osnovu mnogih ispitivanja proglašeni su za najbolji mogući spoj, kada je kombinovanje čokoladnih i ostalih ukusa u pitanju. Probajte ovu tortu i procenite da li i vi delite isto mišljenje.

    Opširnije
  • Čokoladna novogodišnja torta

    Čokoladna novogodišnja torta

    19.12.2016.

    Nova godina je na pomolu, nemojte je dočekati bez slatkog iznenađenja. Naš predlog je novogodišnja torta, prava bomba ukusa za sve ljubitelje čokolade. Sastojci: 100 g Azucar Demerara smeđeg šećera + 2 kašike 3 jajeta 110 g brašna 100 g Schogetten tamne čokolade 300 ml neutralne pavlake 200 g šlag krema 2 kašike kakaa 3 kašike...

    Opširnije
  • Posna karamel torta

    Posna karamel torta

    08.12.2016.

    Iznenadite svoje najmilije ovom posnom tortom, koja će sve oduševiti.  Sastojci: 1 pakovanje korica za rozen tortu 125 g margarina 200 g Azucar Demera smeđeg šećera 1 puding od karamele 400 ml sojinog mleka 150 g mlevenog pečenog lešnika    Priprema:  Smeđi šećer karamelizujte na laganoj vatri pa sipajte 300 ml sojinog mleka i mešajte...

    Opširnije
  • Torta sa belom čokoladom i pomorandžom

    Torta sa belom čokoladom i pomorandžom

    24.11.2016.

    Torta zadivljujućeg ukusa, a veoma jednostavna za pripremu, vrlo brzo će postati vaš prvi izbor za svako slavlje. Sastojci: Za koru: 175 g putera, sobne temperature, plus dodatak za podmazivanje 175 g Acuzar Demerara smeđeg šećera fino izrendana kora od 4 pomorandže sok od jedne pomorandže 4 jaja 100 g brašna 1 kašičica praška za pecivo 100 g mlevenih...

    Opširnije
  • Linzer torta

    Linzer torta

    01.11.2016.

    Sastojci: 1 šolja seckanih badema 100 g pečenog lešnika 150 g Demerara smeđeg šećera u prahu sa aromom vanile 10 g praška za pecivo 150 g putera 1 jaje 250 g brašna 300 g džema (ribizla, jagoda, po želji) 1 vanilin šećer malo cimeta, karanfilića i soka od limuna   Priprema: Zamesite puter i Demerara smeđi šećer u prahu, pa dodajte...

    Opširnije
  • Kremasta čokoladna torta

    Kremasta čokoladna torta

    21.07.2016.

    Postoje torte, a postoji i čokoladna torta, rekli bi svi ljubitelji ove poslastice. Kada želite nekoga stvarno da razmazite i priuštite mu nezaboravan užitak, pripremite mu ovu sočnu čokoladnu tortu nezamenljivog ukusa! Recept je količina dovoljna za 4 osobe.   Potrebno vam je: •    500 ml slatke pavlake •    9 kašika Azucar...

    Opširnije
  • Najbrža ledena poslastica

    Najbrža ledena poslastica

    04.07.2016.

    Hladna, slatka, hrskava… od same pomisli na ovu torticu, polazi voda na usta. Veoma je lako možete i sami napraviti, uz samo par sastojaka. Evo recepta: Potrebno vam je: •    1 pakovanje Black Magic kakao vanila keksa , izmrvljenog (poruči OVDE ) •    6 kašika rastopljenog putera •    250 gr krem sira •  ...

    Opširnije
  • Bogata čoko torta sa trešnjama

    Bogata čoko torta sa trešnjama

    13.06.2016.

    Pravo je vreme da sezonu trešanja iskoristite na najbolji način.  Za ovu tortu potrebno je: 1 kg svežih trešanja 3 kašike Azucar Demero smeđeg šećera (poruči OVDE ) korica od 1 limuna 2 kašike Azucar Demero smeđeg šećera u prahu sa ukusom vanile   (poruči OVDE ) 250 g maslaca 4 jaja 220 g meda 200 g brašna 1 kašičica...

    Opširnije
  • Jednostavna torta sa napolitankama

    Jednostavna torta sa napolitankama

    09.05.2016.

    Savršen spoj napolitanke i tamne čokolade pravi je praznik za nepca.  Sastojci:  •    500 g napolitanki  •    200 g Schogetten tamne čokolade •    8 kašika Azucar Demero smeđeg šećera + 200 g  •    8 belanaca •    12 kašika mlevenih oraha...

    Opširnije
logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.