POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Frankonia

Kompanija Frankonia je osnovana pre skoro dva veka, davne 1869. godine u Nemačkoj, kao prva kompanija koja je počela proizvodnju dijetalne čokolade. Od njenog nastanka, pa sve do danas, Frankonia čokolade spadaju u najrespektabilnije poslastice na tržištu, jer  je ova kompanija još 1930. saharozu zamenila fruktozom, voćnim šećerom koji je zdraviji i lakše se apsorbuje u organizmu, i time učinila čokoladu dostupnu i osobama obolelim od dijabetesa, kao i onima koji vode računa o svom zdravlju i vitkom stasu. Dijabetičarima je Frankonia olakšala užitak i na taj način što je na svakoj čokoladi označila dozvoljenu dnevnu količinu konzumiranja. Osim navedenih prednosti, Frankonia čokolade su prvoklasnog kvaliteta jer ne sadrže genetski modifikovane sastojke, konzervanse, veštačke arome niti hidrigenizovane masti. Od 1977. godine Frankonia zvanično pripada francuskoj CEMOI grupaciji, čija tradicija proizvodnje čokolade datira, takođe, iz ranog 19. veka. Spoj tradicije i prirodnih sastojaka u Frankonia čokoladama garantuje da će Vaš moto ubuduće biti - uživaj i ne razmišljaj o zdravlju i  kalorijama!

 • Frankonia bela sa malinom No sugar Added 85g

  Frankonia bela sa malinom No sugar Added 85g

  09.05.2019.

  Brend sa tradicijom preko jednog veka predstavlja prvu čokoladu na našem tržištu namenjenu posebno veganima, i osobama kojima nije preporučljivo konzumiranje šećera, laktoze i sastojaka životinjskog porekla. Bela vegan čokolada sa malinom pruža isti užitak, uz isključivo organske sastojke prilagođene veganima. 

  Opširnije
 • Frankonia high protein bela No sugar Added 90g

  Frankonia high protein bela No sugar Added 90g

  09.05.2019.

  Opširnije
 • Frankonia high protein lešnik No sugar Added 90g

  Frankonia high protein lešnik No sugar Added 90g

  09.05.2019.

  Opširnije
 • Frankonia bela No sugar Added 80g

  Frankonia bela No sugar Added 80g

  09.05.2019.

  Opširnije
 • Frankonia Vegan Helle 100g

  Frankonia Vegan Helle 100g

  18.08.2018.

  Brend sa tradicijom preko jednog veka predstavlja prvu čokoladu na našem tržištu namenjenu posebno veganima, i osobama kojima nije preporučljivo konzumiranje šećera, laktoze i sastojaka životinjskog porekla. Tamna vegan čokolada pruža isti užitak, uz isključivo organske sastojke prilagođene veganima. 

  Opširnije
 • Frankonia Vegan Blonde 100g

  Frankonia Vegan Blonde 100g

  18.08.2018.

  Još jedna ukusna veganska čokolada u beloj varijanti, sa pravim kakaom i pirinčanim mlekom. Sastojci koje sadrži ova blonda su isključivo organskog porekla, i ne sadrže sirovine životinjskog porekla. 

  Opširnije
 • Frankonia No Sugar Added Vollmilch 80g

  Frankonia No Sugar Added Vollmilch 80g

  18.08.2018.

  Najfinija mlečna čokolada koja je napravljena po posebnoj recepturi, i bez dodatka šećera. Ovaj dijetetski proizvod je namenjen svima koji iz bilo kog razloga moraju voditi računa o unosu šećera ili kalorija u organizam. Smanjene kalorične vrednosti, Frankonia čokolada vam pruža potpuni užitak bez brige o telesnoj masi. 

  Opširnije
 • Frankonia No Sugar Added Zartbitter 80g

  Frankonia No Sugar Added Zartbitter 80g

  18.08.2018.

  Prava tamna čokolada napravljena od najkvalitetnijeg kakaa, prijaće čak i najzahtevnijim nepcima. Tradicionalna receptura brenda Frankonia povezala se sa najnovijim istraživanjima u oblasti medicine i nutricionizma, i za rezultat je dobijena najkvalitetnija poslastica obogaćena maltilolom kao bezbednom i ukusnom zamenom za beli šećer od šećerne repe. 

  Opširnije
 • Frankonia No Sugar Added Haselnuss 80g

  Frankonia No Sugar Added Haselnuss 80g

  18.08.2018.

  Čokolada sa krupnim lešnicima brenda Frankonia ne sadrži saharozu i gluten, kao i veštačke boje i arome. No Sugar čokolade namenjene su osobama obolelim od dijabetesa, ali i osobama koje su na posebnom dijetetskom režimu, obzirom da se može konzumirati bez straha od prekomernog unosa kalorija. Slast čokolade je nepromenjena, a aromi doprinose pažljivo birani organski...

  Opširnije
 • Frankonia No Sugar Added Nougat 80g

  Frankonia No Sugar Added Nougat 80g

  18.08.2018.

  Nemački brend Frankonia nastavlja sa inovacijama u oblasti konditora. Novi proizvod namenjen dijabetičarima i dijetetičarima sadrži maltilol, alkoholni šećer, koji po ukusu umnogome podseća na beli šećer iz šećerne repe, ali sadrži daleko manje kalorija i nema negativan uticaj na sadržaj glukoze u krvi. Nougat čokolada je ispunjena ukusnim lešnik kremom,...

  Opširnije
  logo

  O nama

  Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.