POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Najbrža ledena poslastica

Najbrža ledena poslastica

Hladna, slatka, hrskava… od same pomisli na ovu torticu, polazi voda na usta. Veoma je lako možete i sami napraviti, uz samo par sastojaka. Evo recepta:

Potrebno vam je:

•    1 pakovanje Black Magic kakao vanila keksa, izmrvljenog (poruči OVDE)
•    6 kašika rastopljenog putera
•    250 gr krem sira
•    220 gr Azucar Demero smeđeg šećera u prahu (poruči OVDE)
•    150gr čokoladnog pudinga + mleko, koliko je po uputstvu potrebno
•    450 gr toping krema

Priprema:

Odvojte oko 1/4 šoljice izmrvljenog Black Magic kakao vanila keksa. Pomešajte preostali sa rastopljenim puterom i dobro ujednačite. Pritisnite u dno posude veličine 9x13 cm, tako da napravite koru.

Pomešajte krem sir i šećer; pa dobro izmešajte. Prelijte sa 1/2 topinga i dobro izmešajte. Zatim prelijte smesu preko kore. Ohladite 20 minuta.

Pripremite čokoladni puding prema uputstvu. Prelijte preko sloja koji ste prethodno ohladili. Zatim ponovo sve ohladite na 20 minuta.

Prelijte preostali toping preko sloja pudinga. Pospite preostalim mrvljenim Black Magic kakao vanila keksom po vrhu. Ohladite u frižideru preko noći pre služenja. Prijatno!

 


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.