POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Baron

 • Baron Tiramisu čokolada

  Baron Tiramisu čokolada

  10.05.2019.

  Kremasta, slatka i elegantna poslastica Tiramisu poreklom iz Italije, osvojila je svet i ušla u svetske kulinarske recepte. Od sada u njoj uživajte u neverovatnoj kombinaciji sa čokoladom. U pitanju je Baron čokolada punjena Tiramisu kremom, jedinstvenog ukusa i modernog dizajna.

  Opširnije
 • Baron Cappuccino čokolada

  Baron Cappuccino čokolada

  10.05.2019.

  Ljubitelji kapućina koji ujedno obožavaju slatkiše, moći će da uživaju u izvanrednom ukusu čokoladnog deserta od 100 gr. U pitanju je Baron čokolada punjena kremom od kapućina, jedinstvenog ukusa i modernog dizajna.

  Opširnije
 • Baron Sweet Obsession 250g

  Baron Sweet Obsession 250g

  18.08.2018.

  Bombonjera prigodno nazvana "slatka opsesija" upravo je to - kolekcija najfinijih čokolada u štanglicama od kojih se nikada ne možete zaustaviti samo na jednoj. Prepustite se najraznovrsnijim aromama kao što su mocca-vanilla, pomorandža, mlečna čokolada i višnja.

  Opširnije
 • Baron Choco Jelly 175g

  Baron Choco Jelly 175g

  10.05.2019.

  Žele kolutići sa kakao prelivom i ukusom pomorandže su savršeni zalogaji koji će vam ulepšati dan. 

  Opširnije
 • Baron žele Makarena 200g

  Baron žele Makarena 200g

  18.08.2018.

  Ukusan žele slatkiš u providnom pakovanju je nešto najšarenije, najslađe i najinteresantnije što ste skoro imali prilike da vidite na našem tržištu! Bilo da poklanjate ili kupujete za svoj gušt, izabraćete žele koji je bez premca. 

  Opširnije
 • Baron Yummy čokolada kafa-badem, karamel, kikiriki, trufle i krispi 275g

  Baron Yummy čokolada kafa-badem, karamel, kikiriki, trufle i krispi 275g

  18.08.2018.

  Odličan odnos cene i kvaliteta dolazi u ovoj veseloj ambalaži najnovije čokolade brenda Baron! Specifični ukusi upakovani su u 275g table najfinije meke čokolade: kafa i badem, karamela, trufle i krispi, i kikiriki. Odvažite se i isprobajte nesvakidašnje kombinacije ukusa. 

  Opširnije
 • Baron Delicadore čokolada - Cherry 200gr

  Baron Delicadore čokolada - Cherry 200gr

  15.04.2017.

  Jedinstveni ukus čokolade sa ukusom trešnje. Izvanredan desert u luksuznom pakovanju. Ukus sladak, mlečni sa nenametljivom primesom trešnje. Odličan i ukusan desert.

  Opširnije
 • Baron Delicadore čokolada - Irish Cream 200g

  Baron Delicadore čokolada - Irish Cream 200g

  15.04.2017.

  Čokolada sa Irskim kremom biće Vaša nova omiljena poslastica. Ukus kafe koji osvaja, za sve ljubitelje kafe. Čokolada i kafa se nikada nisu bolje slagale.

  Opširnije
 • Baron Delicadore čokolada - Whiskey 200g

  Baron Delicadore čokolada - Whiskey 200g

  15.04.2017.

  Ostvaruje se san ljubitelja čokolade i viskija. Kombinacija čokolade koja se topi u ustima i arome viskija koja osvaja sva Vaša čula neće Vas izneveriti. Savršena za Vas i Vaše prijatelje.

  Opširnije
 • Baron Delicadore čokolada - Mint 200g

  Baron Delicadore čokolada - Mint 200g

  15.04.2017.

  Ljubitelji mente dobijaju desert za obožavanje. Svaka štanglica je savršenstvo čokolade i mente koja osvaja izvanrednim ukusom. U luksuznom pakovanju, biće sjajan poklon.

  Opširnije
logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.