cokolade.rs

Recepti

 • Čokoladna panna cota

  Čokoladna panna cota

  01.12.2018.

  Panna cotta je jedan od najpopularnijih slatkiša. Nema pečenja, sprema se lako, a originalni recept se menja u bezbroj varijanti. Sastojci: 370 ml slatke pavlake 370 ml mleka 120 g Azucar Demero smeđeg šećera (poručite ga OVDE ) 2 kašike ekstrakta vanile 1 kesica želatina Čokoladni sos: 50 ml slatke pavlake 50 ml mleka 50 g Schogetten tamne čokolade   (poručite...

  Opširnije
 • Novogodišnja trpeza - šta sme, a šta ne

  Novogodišnja trpeza - šta sme, a šta ne

  26.12.2017.

  Sve nas polako hvata novogodišnja groznica. Čak se više ni ne postavlja pitanje gde ćemo je dočekati, već se više radujemo tim slobodnim danima, kada natenane možemo da se posvetimo sebi i drugima. A kako da to uradimo na najbolji način? Bogatom novogodišnjom trpezom, naravno.

  Opširnije
 • Pravi kakao za prave kolače

  Pravi kakao za prave kolače

  26.09.2017.

  Većina vrsti kakao praha može da učini da hrana bude ukusnija, ali nije svaki kakao prah namenjen baš svakom receptu.

  Opširnije
 • Najskuplje čokolade na svetu

  Najskuplje čokolade na svetu

  16.09.2017.

  Za dobru čokoladu nikada ne treba žaliti novca. Ipak, ima i onih primeraka na svetu, za čiju se cenu ne može baš reći da je prava sitnica. Predstavljamo vam pet najskupljih čokolada.

  Opširnije
 • Džem od šljiva sa ruzmarinom

  Džem od šljiva sa ruzmarinom

  28.08.2017.

  Poslednji avgustovski dani asocijacija su na divno, ukusno voće. Šljive su svakako jedne od omiljenih. Za vas smo pripremili recept kako da u njihovom ukusu uživate i u toku hladnih jesenjih i zimskih dana.

  Opširnije
  logo

  O nama

  Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.