Napici
Čokoladni liker
20.04.2015.Potrebno je: 500 g Demero smeđeg šećera 0,5 l mleka 200 g čokolade za kuvanje 0,5 l ruma 1 vanil-šećer Priprema: Prokuvati šećer sa 250 ml mleka na blagoj vatri sve dok se šećer potpuno ne istopi, do ključanja. U preostalih 250ml mleka rastopiti rastopi 200 g čokolade. Pomešati čokoladu u mleku sa prethodno skuvanim šećerom i...
OpširnijeDupli čoko Mousse
16.04.2015.Potrebno je: Za mousse od tamne čokolade: 100 g Schogetten mlečne čokolade, 50 ml pavlake za šlag, 3 belanca, prstohvat soli, 2 kapi ekstrakta vanile Za mousse od bele čokolade: 100 g Schogetten bele čokolade, 50 ml pavlake za šlag, 3 belanca, 2 kapi ekstrakta vanile Priprema: Tamnu...
Opširnije