POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Schogetten mini – znak pažnje koji uvek izaziva osmeh

Schogetten mini – znak pažnje koji uvek izaziva osmeh

Ako ste osoba koja voli da se druži i da svojim prijateljima priređuje nesvakidašnja iznenađenja, pravi izbor za one koji obožavaju čokoladu, a ne mogu da se odluče kada je ukus u pitanju je Schogetten mini (miks tri ukusa).

Zašto baš ovaj miks? Ovo praktično pakovanje od 24 čokoladice je sjajno za poklon, bilo da je u pitanju voljena osoba, rođak ili najbolji prijatelj. Sadrži tri fantastična ukusa – obična mlečna, jagoda-jogurt i lešnik. Idealno je za one koji vole sve ukuse i vole da se zaslade posle obroka ili uz kafu. Svaka kockica ponaosob je čini neobičnom i još praktičnijom. Pravi nemački kvalitet je za sve koji ga biraju kada kupuju čokoladu. Kada birate poklon za slavu, ovo neobično i praktično pakovanje je pravi izbor jer sa svoja tri ukusa i interesantnim, nesvakidašnjim dizajnom, biće pravo iznenađenje i oduševiće svakog sladokusca.

Ako želite da priredite iznenađenje voljenoj osobi, Schogetten miks karton sa tri ukusa je pravi izbor. Možete ga i raspakovati i upakovati u ukrasnu kutiju po vašem izboru. Ako imate brata ili sestru i volite različite ukuse, iznenadite ih ovim neobičnim znakom pažnje. Zna se da je čokolada kao poklon uvek dobrodošla,  da uvek ima pozitivno značenje i da joj retko ko može odoleti. Ova poslastica koja je među omiljenima u svetu je uvek pravi izbor jer ona sadrži alkaloide koji oslobađaju hemijske reakcije u našem mozgu, koje stvaraju osećaj radosti, pa tako čokolada nije bez razloga omiljeni slatkiš mnogima. Kada nekom želite da kroz poklon iskažete svoju ljubav, birajte Schogetten sa tri ukusa.


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.