POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Schogetten jagoda trilogija – proleće kuca na vrata

Schogetten jagoda trilogija – proleće kuca na vrata

Gotovo da nema osobe koja za svoje omiljeno voće ne navede njeno veličanstvo – jagodu. Takođe, retke su osobe koje ne vole čokoladu, kraljicu među slatkišima, pa je i ova poslastica među omiljenima, a zamislite kakvo je uživanje probati pravu, kvalitetnu kombinaciju ova dva zadovoljstva! Ko bi odoleo prefinjenoj čokoladi sa ukusom jagode? Za sve sladokusce koji obožavaju ovu voćku, Schogetten jagoda trilogia 100g je pravi izbor!

Polako kreće sezona ovog mirisnog i primamljivog voća i gde god da je ugledate, njenoj jarko crvenoj boji je teško reći – ne. Prošao je period praznika, ali znaci pažnje nikad neće izaći iz mode, a posebno kad je čokolada u pitanju. Ova poslastica je uvek pravi izbor kada želite nekom izmamiti osmeh. Za sve generacije, uvek i u svakoj prilici, Schogetten trilogija će uvek popraviti raspoloženje. Osim što je neodoljiva, ova poslastica ima i pozitivan uticaj na naš organizam jer sadrži alkaloide od kakaa koji stimulišu naše hemijske reakcije u mozgu. Budi opuštanje, osećaj zadovoljstva i radosti.

Uživajte uz voljenu osobu, komad po komad ove savršene poslastice u tri različita ukusa – najkvalitetnije punomasno mleko, bela čokolada i bela čokolada sa jagodom. Svaka kockica ponaosob budi sva čula i popravlja raspoloženje, pa ako nameravate da sebi priuštite to zadovoljstvo i opustite se posle radnog dana, Schogetten jagoda trilogija je idealna kombinacija. Uvek je lepše u dvoje, pa uz omiljeni film ili knjigu, uživajte u svakom zalogaju i ukusu koji budi duh proleća.


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.