POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Schogetten cappuccino i Schogetten Latte Macchiato – za sve ljubitelje kafe

Schogetten cappuccino i Schogetten Latte Macchiato – za sve ljubitelje kafe

Želite da unesete raspoloženje u tmuran zimski dan? Ništa lakše od toga! Ako imate stresan dan na poslu i mnogo obaveza, a ne znate kako da povratite raspoloženje, tu je, naravno, kraljica slatkiša – čokolada! Najvoljenija poslastica svih generacija. Danas ima mnogo proizvođača i ukusa, ali kada je kvalitet u pitanju, postoje velike razlike. Poznato je da je nemački kvalitet neprevaziđen, pa od svih se izdvajaju Schogetten čokolade. Schogetten cappuccino 100g ili Schogetten Latte Macchiato 100g?

Teško je odlučiti se kad su ovako vrhunske čokolade u pitanju! U svakom slučaju, koju god da odaberete, nećete pogrešiti jer i jedna i druga su kao stvorene za kombinaciju sa kafom! Svi ljubitelji kafe uživaće u savršenom ukusu svake kockice koja se topi u ustima. Latte Macchiato kao dve poslastice odjednom – nemačka čokolada i italijanska kafa! Ko nije probao, zaljubiće se na prvi zalogaj! Cappuccino je i sa i bez kafe savršena za idealan početak dana!

Ako vaša voljena osoba voli kafu i ovu savršenu kombinaciju sa čokoladom, idealna je prilika da joj ulepšate dan. Mali znaci pažnje su oduvek bili najlepši, posebno kad je ovako sladak poklon u pitanju. Svih 18 kockica u pakovanju ostavljaju bez daha, prefinjenim ukusom koji ostaje u ustima dugo nakon konzumiranja! Nije li savršena ideja za romantično veče uz omiljeni film i topli napitak?


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.