POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Medenjaci crna čokolada – sećanje na bezbrižno detinjstvo

Medenjaci crna čokolada – sećanje na bezbrižno detinjstvo

Mnogo je slatkiša u kojima uživamo i koji nas osvajaju svojim ukusima, ali teško da i jedan možemo da zamislimo bez imalo čokolade. Jedan među najslađima i omiljenima su, svakako, medenjaci. Najmlađi ih obožavaju, a starije generacije njihov ukus vraća u detinjstvo, a ima i onih koji su „ukrašeni“ najzdravijim slatkišem na svetu-tamnom čokoladom. To su Medenjaci crna čokolada 500g.

Medenjaci su nekad bili previše slatki, ali kako je vreme prolazilo, postali su fino pecivo u kom danas uživamo. Osim što su ukusni i neodoljivi, imaju jednu prednost- u njima mogu uživati i oni koji poste. Njihov divan miris cimeta podseća na zimske čarolije i toplinu doma i bakine kuhinje. Uz njih imamo privilegiju da svakodnevno uživamo u fantastičnom ukusu koji osvaja sve generacije. Vašim mališanima kojima su počeli dugi školski dani potreban je svakodnevni podsticaj i podrška, pa ih iznenadite tako što ćete im u torbu ubaciti ovu zdravu poslasticu.

Kada krenu okupljanja sa prijateljima u jesenjim danima, ovi medenjaci su sjajan izbor za posluženje uz kafu ili čaj. Nemački kvalitet i savršen spoj ukusa cimeta i crne čokolade probudiće sva vaša čula. Najprobirljiviji sladokusci im neće odoleti! Kada je voljena osoba u pitanju, svaka sitnica je znak pažnje, a posebno ako je to omiljeni slatkiš. Ako ona vodi računa o liniji, a ipak voli da se počasti zdravim slatkišem, bez razmišljanja je obradujte slasnim medenjacima. Uživajte u ljubavi uz medenjake sa crnom čokoladom.


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.