POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Mauxion Feelings bombonjera - kada praznici pokucaju na vrata

Mauxion Feelings bombonjera - kada praznici pokucaju na vrata

Vreme praznika uvek podseća na darivanje, zbližavanje sa voljenim osobama i prijateljima. Topla kućna atmosfera uz tople napitke, okupljanja sa dragim ljudima i euforija. Budite originalni i romantični uz pomalo zaboravljen običaj darivanja bombonjera. Poklonite dragoj osobi Mauxion Feelings bombonjeru (poručite jeOVDE).

Susreti su uvek lepši i ispunjeniji uz nju. Vrhunskog nemačkog kvaliteta i veoma prihvatljive cene, pakovanje od 200g najkvalitetnijih čokoladnih poslastica sa različitim čokoladnim ukusima, potpuno će zadovoljiti svakog pravog sladokusca. Ono što je takođe, veoma važno, u pakovanju ćete dobiti čak 20 komada ovih poslastica, gusto spakovanih jednu do druge, više slatkiša i više uživanja nego što ste možda navikli! Osim za poklon, ove poslastice možete služiti i kada vam dođu prijatelji i dragi gosti, uz topli napitak. Lepe na izgled, mogu poslužiti i za dekoraciju. Ne samo da ćete obradovati osobu kojoj poklonite bombonjeru, već ima i još jednu prednost, a to je, pogodićete, to što čokoladne bombone sadrže triptofan – esencijalnu aminokiselinu neophodnu za stvaranje serotonina, a topljenje čokolade u ustima podstiče lučenje endofrina. Oba su hormoni sreće. Osim što usrećuje, čokolada ublažava simptome stresa, jača mišiće, kosti i srce, tako da je slobodno i bez bojazni od štetnih materija možete konzumirati i darivati.

Gotovo je sigurno da ne postoji osoba kojoj ove male a izuzetne poslastice neće izmamiti osmeh na lice. Više je nego dovoljno razloga da je ponesete sa sobom kada krenete u goste jer pored svega, nesvakidašnji je i neobičan poklon. Romantična, tradicionalna i elegantna bombonjera, sama ili u paru sa drugim poklonima, je uvek pravi odabir. Neka vam novogodišnji i Božićni praznici budu slađi uz Mauxion Feelings bombonjeru.


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.