POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Loacker čokolada Dark Noir za bolju memoriju

Loacker čokolada Dark Noir za bolju memoriju

Da li ste se ikad zapitali šta je najefikasnije za otklanjanje stresa i depresije? Dokazano je da tamna čokolada može biti od velike pomoći i to će obradovati njene ljubitelje. Ona utiče na bolesti srca, dijabetes i povećanjem dotoka krvi, podstiče rad mozga i time pospešuje pamćenje, otklanja stres i poboljšava raspoloženje.

Kada birate kvalitet, važno je znati neke činjenice. Loacker, brend broj 1 u Italiji, jedan od najinovativnijih na svetu, lansirao je novi proizvod-Loacker čokoladu, jedinstvenu kombinaciju najfinijih hrskavih i pritom punjenih vafla prelivenih čokoladom!

Prepoznatljiv Loacker kvalitet pripremio je nov očaravajuć ukus, tamnu čokoladu sa intenzivnim punjenjem od lešnik krema. Najkvalitetnija kombinacija alpskog mleka, kakaa i čokolade, ostaviće vas bez daha. Čak 75 posto svih Loacker proizvoda čini izdašno i kremasto punjenje. Pitate se zašto su Loacker poslastice brend broj 1 u Italiji?

Loacker proizvodnja nalazi se u srcu italijanskih Alpa, u jedinstvenom Eco Friendly okruženju. Loacker proizvodi predstavljaju vrhunske poslastice koje ne sadrže masti, veštačke arome, konzervanse niti bilo koji GMO sastojak, samo najkvalitetnije prirodne sastojke, čija su postojbina zeleni pašnjaci, prirodni izvori i svež planinski vazduh sa Alpa, koje sa ljubavlju i umećem kombinuju vrsni stručnjaci. Ako ste ljubitelj kvalitetnih slatkiša, biranjem Loacker čokolade Dark-Noir od 55g nećete pogrešiti. Svojim slasnim, kremastim punjenjem oduševiće vas i poželećete još.

Odlična je u kombinaciji sa vrućom kafom, pa ako pozivate prijateljicu, ne zaboravite da joj uz kafu kao posluženje stavite i Loacker čokoladu. Najbolja je posle obroka, a i za vreme učenja jer će podstaći pamćenje. Kada birate zdravo, birajte Loacker!


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.