POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

I.N.C.A.P. bombone - nesvakidašnji i neobični ukusi za sve uzraste

I.N.C.A.P. bombone - nesvakidašnji i neobični ukusi za sve uzraste

Nemate ideju čime da poslužite iznenadne goste, a nemate ni vremena da spremite ukusan kolač? Uvek postoji rešenje za takve situacije, a nešto što uvek treba da imate pri ruci su I.N.C.A.P. bombone.

Za one koji vole ukusne i kvalitetne, prave bombone, I.N.C.A.P. je italijanska kompanija sa sedištem u Padovi, koja proizvodi slatkiše. Ova kompanija je nagrađena zlatnom medaljom za kvalitet proizvoda, kao jedna od 10 industrijskih kompanija u Padovi. Ove izvanredne, ukusne bombone možete poslužiti uz omiljeni napitak, kao i uz kafu, u zavisnosti kog su ukusa. Sjajne su i za vase mališane kada krenu na ekskurziju, za deljenje sa drugarima. Možete ih iznenaditi i pokloniti im njihov omiljeni ukus za odličan uspeh i dobre ocene.

Za tople dane koji su pred nama, I.N.C.A.P. bombone sa mentom će vas osvežiti i rashladiti. Svež ukus eukaliptusa će oduševiti potrošače svih uzrasta. Magic Mix će vam biti idealne za dekoraciju, šarene i ukusne, primamljive najmlađima i savršene za putovanja! Bombone za baš svačiji ukus, čak i za one najprobirljivije, očaraće vas svojim neobičnim ukusima, kao i jedinstvenim pakovanjem.


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.