POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Frankonia tamna čokolada – zasladite se, ali zdravo

Frankonia tamna čokolada – zasladite se, ali zdravo

Čokolada se svuda u svetu masovno upotrebljava i konzumira i retke su osobe koje mogu da joj odole. Da li ste se pitali koja je čokolada najzdravija i ako se zaželimo slatkiša, a vodimo računa o liniji, koja je to koja neće naškoditi našem zdravlju i izgledu? Razume se, tamna čokolada je jedna od najzdravijih slatkiša. Kada se i kvalitet uzme u obzir, nepogrešiv izbor je Frankonia tamna No sugar Added 80g.

Tamnu čokoladu bi iz više razloga trebalo da konzumirate. Razume se, ne u preteranim količinama. Ona sadrži flavonoide koji deluju kao antioksidansi. Verovali ili ne, tamna čokolada poboljšava cirkulaciju i smanjenje krvnog pritiska! Takođe smanjuje i nivo lošeg holesterola, što je jako važno za one koji imaju problem sa istim. Ono što će mnoge obradovati to je vest da ova poslastica smanjuje i apetit. Sitost uzrokuje gorkast ukus koji reguliše apetit. Za one koji studiraju ili idu u školu, dobra vest je da Frankonia tamna čokolada poboljšava moždanu funkciju.

Masti koje se nalaze u tamnoj čokoladi su mononezasićene omega-9 masne kiseline, a koje su zdrave za ljudski organizam. Tako da, ukoliko želite voljenoj osobi pokloniti mali znak pažnje, ova čokolada će biti odličan izbor, posebno ako ona strogo vodi računa o zdravlju! Možete je rastopiti i koristiti kao ukusnu glazuru za vaše slavske kolače, pa i ako je vaša slava posna! Prijatno!


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.