POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Demero Kristal smeđi šećer – slasni kristali čuvari vašeg zdravllja

Demero Kristal smeđi šećer – slasni kristali čuvari vašeg zdravllja

Da li volite svoje mališane da obradujete palačinkama sa omiljenim džemom? Koliko često pravite omiljene kolače i torte, onako bez povoda, samo da obradujete voljene osobe? Ono što vaš slatkiš čini lepšim, to je šećer, a da li vodite računa o tome koji je bezbedan za vaše zdravlje? Zvuči neverovatno, ali istina je da je smeđi šećer neuporedivo zdraviji, a među najkvalitetnijima je svakako, Demero kristal smeđi šećer.

Ovo je sjajna vest za one koji obožavaju slatkiše, a ipak vode računa i o zdravlju. Idealan je i za posluženje uz tople napitke kada krenu hladni jesenji dani. Azucar Demero je prirodni kristal šećer koji ima specifičnu aromu karamele i meda. On je čist, nerafinisani smeđi šećer koji je proizveden od šećerne trske Demerara i potpuno je prirodan! Ovo je vrsta šećera koja se najviše koristi u Evropi. Nastao je tradicionalnom metodom kristalizacije bez bilo kakvih dodataka boja, ukusa i premaza.

Demero je brend koji se dokazao po autentičnosti i kvalitetu. U lepom, modernom i praktičnom pakovanju, pogodan je za vašu kuhinju. Zbog lakoće sjedinjavanja izuzetan je kada karamelizujete sirup, pravite glazuru za kolače ili omiljeni džem. Jednostavno zamenite beli šećer smeđim i tako izbegnete jednu „belu smrt“ i učinite nešto dobro za vaše zdravlje. Osim u ishrani, ova namirnica je odlična i za pravljenje pilinga u borbi protiv hladnih dana. Idealan je za kombinovanje sa medom, pa ga možete stavljati na lice ako imate problematičnu kožu, kao i na usne ako su suve i ispucale. Ovaj slatki piling možete držati na koži koliko god želite, zatim skinete mlakom vodom i primetićete razliku.


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.