POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Delicadore čokolada sa lešnikom – ko joj može odoleti?

Delicadore čokolada sa lešnikom – ko joj može odoleti?

Šta vam prvo padne na um kada pomislite na slatki fil od topljenog lešnika? Fil punog ukusa koji izaziva čežnju, onu kojoj ne mogu odoleti ni najprobirljiviji sladokusci. Da li vas podseća na divnu poznu jesen i topao dom u kom uživate uz neku dobru knjigu i topao napitak? Tako pun ukus lešnika može imati samo Baron Delicadore čokolada sa lešnikom u štanglicama od 200g (poručite jeOVDE).

Lepa i elegantna, u specijalno upakovanim zlatnim štanglicama, jedinstvena je i prepoznatljiva među slatkišima koji se nude na tržištu. Osim prema unikatnom dizajnu, Baron čokolade se izdvajaju i po kvalitetu koji je identičan za ceo svet, po prihvatljivoj ceni i pakovanju od 200g. Zato je idealna kada krenete na rođendane i slavlja jer ovakav poklon nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ovo lepo, belo pakovanje najlepše ide uz buket cveća i lepu flašu kvalitetnog vina.

Baron Delicadore čokolada ima puno prednosti. Kao što je već poznato, čokolada budi osećaj sreće i ugodnosti, pa je poželjno imati je uvek na nekom mestu koje vam je na dohvat ruke. Zbog iznenadnih gostiju, ili napornog dana na poslu, nekog teškog ispita ili neraspoloženja koje je u ovo doba godine često. Lako se otvara i svaka štanglica za sebe idealna je za deljenje sa prijateljima i posluženje uz kafu. Pun ukus lešnika probudiće želju za još i popraviće vam raspoloženje. U ovim hladnim danima, najlepše je deliti radost sa voljenima i polako se pripremati za predstojeće praznike. Šta ćete pokloniti voljenoj osobi?


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.