POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Dar od hiljadu reči

Dar od hiljadu reči

“Nema ničeg boljeg od dobrog prijatelja, osim dobrog prijatelja s čokoladom.” Neko je davno rekao. I da, u potpunosti je u pravu.

Pred nama su dani praznovanja, radosti, druženja i poklanjanja. Povodi za slavlja su i povodi za međusobnu povezanost, a iskreno prijateljstvo uvek treba zasladiti kako bi bilo čvršće i lepše. Darivanje ne mora biti obaveza i stresna situacija, posebno kada su u pitanju bliske osobe. Ono treba biti istinski užitak ne samo za onog ko poklon prima, već i za onog koji daruje.

Bombonjera kao poklon, neki bi rekli kliše… Tradicija i istorija poklona nam upravo kazuje suprotno. Sa ovom kraljicom slatkiša nikako ne možete pogrešiti. Kao simbol naklonosti i ljubavi, čokoladni zalogajčići će svima izmamiti osmeh na lice i ulepšati dan, ma kakav povod bio.

Naravno, kvalitet i lepo pakovanje se podrazumevaju i tu ne treba činiti ustupke. Bombonjera treba biti sofisticiranog kako ukusa, tako i izgleda, što će joj višestruko podići vrednost. Izgled pokazuje da ste prilikom izbora vodili računa o osobi koju želite obradovati.

Da ne biste mnogo lutali i tragali, za vas postoji Mauxion Fontessa bombonjera, nemački slatkiš na koji niko neće ostati ravnodušan i koji će zadovoljiti svačiji, pa čak i onaj najistančaniji ukus. Elegantni dizajn je dodatni plus da ovaj poklon bude pun pogodak za sve generacije. Puna  kutija  slatkog zadovoljstva,  gusto spakovanih u čokoladnu harmoniju oblika i ukusa, pružiće dosta više povoda za uživanje.

Zato, ni na trenutak ne pomišljate da je bombonjera poklon tek reda radi, ona je mnogo više od toga. Ona je znak ljubavi i neraskidivih veza.


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.