POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Baron Yummy čokolada kafa-badem – uživajte u zimskim danima

Baron Yummy čokolada kafa-badem – uživajte u zimskim danima

Kada dođu zimski dani, najviše vremena provodimo sa dragim ljudima i prijateljima. Naravno, u tom periodu dozvolimo sebi malo oduška i ne razmišljamo o kalorijama. Slatkiši su neizostavan dar za praznike, kao i za posluženje kada dođu dragi gosti. Čokolada je među omiljenim, a za prave sladokusce, Baron je pripremio potpuno nove, specifične i nesvakidašnje ukuse! Jedan od njih je Baron Yummy čokolada- kafa-badem od 275g (poručite je OVDE).

Za one koji biraju kvalitet, ovaj neobičan ukus osvojiće njihova srca. Kao kombinacija uz omiljeni topli napitak je pun pogodak. Odličan odnos cene i kvaliteta dolazi u ovoj veseloj ambalaži najnovije čokolade! Idealan izbor da obradujete voljenu osobu i pokažete joj koliko je volite. Poželite rodbini i prijateljima srećne praznike i početak nove godine tako što ćete ovu kvalitetnu čokoladu upakovati sa bilo kojim drugim poklonom. Čokolada je, zna se, uvek znak ljubavi i pažnje. Poklon koji ima puno značenja. To je jednostavno dar koji uvek iznenadi i izmami osmeh. Takođe je poznato da čokolada sadrži alkaloide od kakaa koji stimulišu hemijske reakcije u našem mozgu. Oni podstiču proizvodnju dopamina koji budi opuštanje, udobnost i osećaj radosti. Savršeno za praznične večeri uz omiljeni film sa odabranim društvom. Baron Yummy čokolada sa kafom i bademom je idealna za posluženje jer ovaj fenomenalan spoj ukusa oduševiće svakoga, topi se u ustima i budi najtananija čula.

Muškarac koji poklanja čokoladu želi vašu pažnju i novi početak. Želi vam otkriti da vam je uvek na raspolaganju, pa je početak godine idealno vreme za ovakve poklone. Prilagodljiva cena i interesantno pakovanje, kao i kvalitet, biće primamljivi i najprobirljivijim sladokuscima. Odvažite se i isprobajte nesvakidašnju kombinaciju ukusa!


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.