POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Baron Delicadore čokolada Mint – dah leta u zimskim danima

Baron Delicadore čokolada Mint – dah leta u zimskim danima

Da li vam miris mente budi onaj poznati dah leta? Da li ste znali da je menta od drevnog leka koji se koristio za isceljivanje, preko omiljenog napitka u vidu čaja, kao i sredstva za osveženje daha, dobila svoj novi oblik u kombinaciji sa omiljenim svetskim slatkišem-čokoladom? Ljubitelji mente dobijaju desert za obožavanje, a to je, pogodićete, Baron Delicadore čokolada – Mint od 200g.

Čak iako ste ljubitelj klasičnih ukusa, morate priznati da je kombinacija čokolade i mente zaista nesvakidašnja, fantastična, neobična i zavodljiva. Čokolada sa mentom ima specifičan ukus, osvežava i stvara prijatan osećaj u ustima. Ova kombinacija je ostala popularna decenijama. Baron delicadore mint, u svom divnom, luksuznom pakovanju biće izvanredan poklon. Svaka štanglica za sebe, uvijena u zlatne papiriće, idealna je za konzumiranje gde god da idete. Ova kombinacija ukusa se često koristi i za pravljenje toplih napitaka, uključujući i toplu čokoladu, kafu i čaj, pa tako vam Baron delicadore može biti sjajan desert uz neki od tih napitaka. Ova kombinacija se koristi za pravljenje raznih aromatičnih proizvoda, pa čak i za mirišljave sveće ili osveživače prostora, ali najčešće se kombinuje sa čokoladom.

Koliku je popularnost postigla ova poslastica govori činjenica da joj je Udruženje američkih poslastičara dodelilo sopstveni praznik! To je 19. Februar „Chocolate Mint Day“. Izjavite ljubav voljenoj osobi tako što ćete joj pokloniti ovaj savršeni spoj ukusa, koji osvaja i proverite zašto je među omiljenima!


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.