POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Azucar Demero Dark Muscovado u teglici – slatko zdravlje u vašem čaju

Azucar Demero Dark Muscovado u teglici – slatko zdravlje u vašem čaju

Verovatno mislite da tokom zimskih dana ne postoji način da se zasladite, a da to bude zdravo. Kada pomenemo džem, domaće kolače i tople napitke, obično nas asocira na nezdravo, ali dobra vest je da sada i vaš omiljeni topli napitak, kao i omiljeni kolač, možete da zasladite po želji bez bojazni od suvišnih kalorija! Radi se o Azucar Demero Dark Muscovado šećeru (poručite ga OVDE).

Kako je to moguće? Ono što smeđem šećeru daje prednost i zašto je zdraviji, kvalitetniji i bolji od belog, je bogatstvo vitaminima i mineralima. Dokazano je da smeđi šećer poseduje pedeset prirodnih spojeva kojih nema u belom šećeru. Osim toga, smeđi šećer ima puniju aromu i čist ukus. Takođe, prednost konzumiranja smeđeg šećera jeste da ne izaziva kiselu sredinu u organizmu, koja je glavni uzročnik gojaznosti, a pre svega, inicijator mnogih bolesti. Ipak, prilikom odabira smeđeg šećera, treba voditi računa o tome koji je prirodniji i kvalitetniji, kao i koji sadrži više hranljivih sastojaka jer nisu svi smeđi šećeri isti!

Nažalost, postoje obojeni beli šećeri, pa izgledom podsećaju na smeđi, ali i među smeđim šećerima postoji velika razlika koja ih deli u dve grupe – smeđi šećer dobijen od šećerne repe i od šećerne trske. Lider na tržištu smeđih šećera, Azucar Demero je čisti, nerafinisani smeđi šećer proizveden isključivo od šećerne trske Demerara i potpuno je PRIRODAN. Bogate arome i hrskave teksture, sa laganim ukusom melase, Demerara je vrsta koja se često koristi u Evropi. Nastao je tradicionalnom metodom kristalizacije, bez bilo kakvih dodataka boja, ukusa i premaza. On je brend koji se dokazao po kvalitetu i autentičnosti. Svaki put kada budete koristili Azucar Demero smeđi šećer, znaćete da ste uradili pravu stvar za vaše zdravlje. Sada možete u hladnim zimskim danima uživati uz vaš omiljeni topli napitak uz Azucar Demero smeđi šećer.


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.