POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Čokoladni napitak – efikasna memorijska pilula

Čokoladni napitak – efikasna memorijska pilula

Primećujete da ste dekoncentrisani, malaksali, boli vas često glava i prilično ste usporeni i zaboravni. Potrebna vam je neka magična pilula koja bi vas vratila na „brze pruge“. Naša preporuka je – čokoladni melem. Verujemo da vas je već i sam naziv privukao.


Glavni sastojak ovog melema, kako mu samo ime kaže je crna čokolada, najzdraviji slatkiš koji obavezno morate uvrstiti u svoju ishranu. Crna ili tamna čokolada sadrži snažne antioksidanse i prirodne stimulanse koji pospešuju koncentraciju.


Za ovaj domaći kakao, koji će vam poboljšati pamćenje i sniziti krvni pritisak potrebno vam je samo tri sastojka i samo pet minuta. Tamna čokolada, organski kakao i bademovo mleko zajedno predstavljaju pravu bombu koja će vas na zdrav i prirodan način „podići“ kada je najpotrebnije.


Način pripreme:


U jednu čašu blago zagrejanog mleka dodati izrendane dve kockice tamne čokolade i dve kašičice organskog kakaa. Napitak možete po želji zasladiti Demero smeđim šećerom.

 


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.