POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Evropa

AD Evropa: Slatka bajka ukusa koja garantuje uživanje

Verovatno je dovoljno reći da uspešno posluje na tržištu od 1882. godine i odmah pomislite na „Evropu”.

„Evropa” je kompanija koja je ostavila trag u velikom broju generacija i nosi ovo priznanje više od 135 godina, što je čini jednom od najstarijih kompanija u konditorskoj industriji na Balkanu. Prenošenjem iskustva i podizanjem kvaliteta na viši nivo kroz mnoge generacije, postala je ono što je danas – stabilna industrijska kompanija sa proizvodnjom od oko 5.000 tona godišnje i prodajom na inostranom i domaćem tržištu.

„Evropa” je počela kao trgovačka radionica za proizvodnju bombona, lokuma i sličnih proizvoda od šećera. Danas je to savremena fabrika koja proizvodi čokolade, napolitanke i bombone, fabrika visokih dostignuća. Sertifikati o ispunjavanju neophodnih standarda govore o nepogrešivom kvalitetu proizvoda.

„Evropa” je uvek u toku sa interesovanjima svojih kupaca i savremenim trendovima u konditorskoj industriji, što je razlog za rebrendiranje velikog broja proizvoda i motiv za razvoj novih. Stalno radimo na novom i redizajniranju postojeće ambalaže.

U poslednje vreme svoj rad smo usmerili ka ulaganju u nove proizvodne mašine i ambalažu kako bismo bili u toku sa trendovima pakovanja proizvoda na evropskom tržištu.

Davno smo izabrali poverenje naših potrošača, tako da nam je svrha i cilj da se to nikada ne promeni.

Osetite užitak ukusa koji prevazilazi granice i vaša očekivanja.

Evropa – Fabrika životnih malih zadovoljstava

logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.