cokolade.rs

Sufle sa kruškama

Sufle sa kruškama

Nežno i lako jelo s razlogom nosi ime souffle - dah.

Sastojci:

2 kruške

1/2 šolje Azucar Demero smeđeg šećera

1/4 šolje brašna

3 jaja

1 šolja mleka

2 kašičice arome vanile

1 kašika otopljenog putera

1/2 kašičice cimeta

2 kašike Azucar Demero smeđeg šećera

so

Priprema:

Zagrejte rernu na 200º C. Kruške oljuštite i isecite na osmine i poređajte ih u prethodno podmazanoj posudi. Pomešajte pola šolje smeđeg šećera, brašno, jaja, mleko, vanilu, puter i prstohvat soli i mešajte dok se smesa ne izjednači.

Prelijte kruške i stavite ih u rernu da se peče oko pola sata. Izvadite i pospite sa dve kašike smeđeg šećera i cimetom.


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.