Continental bakeries šampite-zalogaji za pamćenje
Kada poželite penušavo - hrskavi slatkiš, preliven najkvalitetnijom nemačkom čokoladom, probajte Grabower šampite! U pakovanju od 12 komada ove poslastice vrhunskog kvaliteta možete uživati sami ili zasladiti porodični ručak ili druženje sa prijateljima. Da bi Grabower šampite bile savršeno ukusne i uvek sveže, proizvedene od najkvalitetnijih i prirodnih sastojaka, brinu se vrhunski nemački stručnjaci iz oblasti konditora. Savremena tehnologija, iskustvo i znanje, kao i ljubav prema slatkišima, proizvela je savršen penasti ukus pod nazivom Grabower šampita...
Grabower šampite možete upotrebiti i kao sastojak za slasnu Grabower tortu!
Za koru je potrebno:
- 3 jaja,
- 2 kašike hladne vode,
- 100g šećera, 100g brašna,
- 2 male kašike praška za pecivo.
Za fil:
- 12 komada Grabower šampita,
- 250 g svežeg nemasnog sira,
- 250 g šlaga.
Za biskvit:
Izmutite jaja sa vodom, dodavajući postepeno šećer i miksajte dok ne dobijete finu smesu i na kraju dodajte brašno sa praškom za pecivo. Peći na 180C oko 15-20 min.
Za fil:
Staviti nemasni sir u posudu i dodati 9 Grabower šampita, bez donjeg vafla – i fino izmešajte. Umutite šlag i dodajte u smesu. Fil stavite na biskvit i ukrasite sa ostalim grabower puslicama ili po vašoj želji. Prijatno!