POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Za one koji ne mogu da se odluče za jedan ukus čokolade

Za one koji ne mogu da se odluče za jedan ukus čokolade

Da li ste se nekad zapitali zašto je baš čokolada ta koja je omiljena među slatkišima? Ne postoji samo jedan odgovor na to pitanje. Čokolada, kao simbol ljubavi i najpoželjniji poklon, ima više svojih dobrih strana. Od kako je nastala, pa do danas, ima mnogo svojih fabrika i proizvođača, mnogo različitih ukusa i oblika, a jedna od najkvalitetnijih i među omiljenima je Schogetten čokolada trilogia od 100g.

Novo iznenađenje za one neodlučne kada je ukus čokolade u pitanju, tu je Schogetten Trilogia-u svakoj od 18 kockica nalaze se tri različita sjajna ukusa: bela čokolada sa ljuspicama lešnika, Gianduia lešnik mlečna čokolada i mlečna čokolada. Ova kombinacija tri vrste najkvalitetnije nemačke čokolade oduševljava svakog ljubitelja slatkiša. Onaj ko je probao Schogetten čokoladu bilo kog ukusa, zasigurno će poželeti da proba i ovu nesvakidašnju i neobičnu, fantastičnu kombinaciju, koja stvara maksimalan užitak od trenutka kad je probate, pa do poslednje kockice. Ukus i miris savršenog lešnika daju čar ovoj kombinaciji i fantastična je poslastica uz kafu.

Ako ste pravi sladokusac i obožavalac čokolade, sigurno znate da je nemački kvalitet među najpoznatijim, pa čak i ako ste najprobirljiviji među onima koji vole slatko. Neobično i prepoznatljivo pakovanje mami svojim sjajnim ukusima kojih ima dovoljno za sve. Svaka kockica posebno idealna je za deljenje sa prijateljima, a i za poklon voljenoj osobi. Ovakva čokolada je uvek pravi izbor i pokazatelj da vam je stalo do nekoga jer onaj ko vas voli odabraće samo kvalitetno i nesvakidašnje. Tri potpuno savršena ukusa u jednom zalogaju su ono što ovu čokoladu čini posebnom i izdvaja je od drugih!


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.