POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Whiskey i Irish Cream? Ne pozivamo vas na piće, već na nešto još lepše...

Whiskey i Irish Cream? Ne pozivamo vas na piće, već na nešto još lepše...

Sladokusci i hedonisti, da li znate da čokolada ima čak 600 različitih ukusa u zavisnosti od sirovina od kojih se pravi? Broj je impozantan, ali kraljica nad kraljicama u slatkom carstvu to i zaslužuje.

Neko voli čokoladu sa orašastim plodovima, neko začinjenu voćem, a neko je ipak više tip za klasiku koja je neprolazna. No ipak, malo zabave i egzotike u životu nikada nije na odmet. A prijatelji svakog dobrog druženja i raspoloženja su čokolada, kafa i malo alkohola. A sve to upakovano u zlata vredne poluge je senzacija kojoj nećete odoleti.

Umorni nakon celodnevnih obaveza i hladnog dana, vapite za toplim kutkom, okruženi dragim i voljenim osobama. Jednostavno, idelan scenario za Baron Delicadore čokolade Whiskey ili Irish Cream. Obe pružaju po 200 grama čistog zadovoljstva za sva čula, tako da za koju god da se odlučite, nećete pogrešiti, ali nekako, najbolje idu u paru. Ukus kafe koji osvaja ili puna aroma kvalitetnog viskija, eksluzivna ambalaža i kvalitet, a još na sve to – topi se u ustima. Zasluženo, ove čokolade treba da postanu vaša slatka navika.

Život nema reprizu i treba ga živeti punim plućima i prstiju umazanih čokoladom. Sezona je praznika i darivanja, najlepšeg doba godine. Svaka novoodišnja jelka žudi za ovakvim „ukrasom“. Zato, budite i vi nečiji Deda Mraz, obradujte pre svega sebe a potom i druge.


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.