POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Ukusna čokolada bez šećera – moguće je!

Ukusna čokolada bez šećera – moguće je!

Da li ste znali da su čokolade bez šećera zbog svog sastava izuzetno zdrave za dijabetičare? Zbog svog sastava u koji ulazi visok procenat kakaa, to je najslađa čokolada koje dijabetičari mogu da priušte sebi i da je konzumiraju bez brige. Jedna od takvih je i Frankonia mlečna čokolada sa nugatom No sugar Added od 100g (poručite jeOVDE).

Ova čokolada ima zdravstvene koristi jer popravlja raspoloženje, pa je mogu konzumirati i osobe koje su potpuno zdrave. Ako imate svakodnevno potrebu za konzumiranjem čokolade, Frankonia sa nugatom je pravi izbor jer osim što će utoliti glad za slatkišima, popraviće vam raspoloženje i regulisaće nivo šećera u krvi. Sad kad su praznici i slavlja u jeku, neka vam Frankonia čokolada bude ideja za poklon jer ćete na taj način odabrati kvalitet, posebno iz razloga jer je zdravija od obične mlečne čokolade. U svakom slučaju, čokolada na poklon je uvek pravi odabir jer čokoladni poklon ima simbolična značenja, kao što su ljubav, prijateljstvo, radost, srećan život...

Čokolada sadrži sastojke koji podstiču naš mozak za proizvodnju dopamina koji budi opuštanje, osećaj radosti i udobnost. Nije ni čudo što je ova poslastica među omiljenima i što je skoro uvek biramo kada odlazimo sa nekim na sastanak ili kada idemo na rođendane i slave. Vaš čokoladni poklon treba da bude u pravo vreme i na pravom mestu i budite sigurni da nećete pogrešiti. Pun ukus nugata koji se topi u ustima oduševiće i one najprobirljivije sladokusce! Kada birate ukusno i zdravo za voljenu osobu, neka vaš izbor bude Frankonia mlečna čokolada sa nugatom.

 


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.