POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

U susret jeseni uz čaroban spoj ukusa

U susret jeseni uz čaroban spoj ukusa

Da li vam je već poznata priča da konzumiranjem čokolade podstičete proizvodnju endorfina, „hormona sreće“ u organizmu? Tačno tako, zato je čokolada među omiljenim slatkišima, ne samo deci, već i odraslima.

Osim što uživamo u njenim čarobnim ukusima, kojih je sad već mnogo, volimo i da je darujemo dragim ljudima, iz razloga što čokolada kao poklon ima puno značenja. Ima onih kojima nije važan ukus i kvalitet, ali ima i onih koji uvek vode računa o tome. Ako ste među onima koji biraju kvalitet i koji vole interesantan spoj, za vas je kao stvorena Schogetten caramel brownie čokolada od 100g.

Ova čokolada neobičnog spoja ukusa, kombinacija karamele i tradicionalnog brownie kolača, je kao stvorena za vas! Bez aditiva, veštačkih boja i ukusa, učiniće da se zaljubite već pri prvom zalogaju. Svaka kockica posebno, već je čini drugačijom i jedinstvenom. Ako osoba kojoj želite da darujete čokoladu voli karamelu, ovim izborom će biti oduševljena. Iako je žene vole više od muškaraca, ova poslastica ima jednako dejstvo na oba pola, pa prema tome, ako ste muškarac koji voli svojoj lepšoj polovini poklanjati ruže, nikako ne zaboravite i Schogetten caramel brownie čokoladu!

Čokolada je lek, afrodizijak i put do dobrog raspoloženja. Osećaj topljenja čokolade na jeziku bolji je od poljupca, tako da, kada vam se jede nešto slatko, to je znak da imate slabije lučenje hormona sreće, pa s toga bi trebalo da čokoladu uvek imate pri ruci.

Ovo lepo pakovanje je idealno za deljenje kada ste u dvoje, uz osmeh i kockicu po kockicu, dan će vam biti lepši i stres će nestati. Da biste povratili raspoloženje, dovoljno je nekoliko kockica, ali s obzirom da Schogetten ima svoj neobičan i fantastičan spoj ukusa, teško da ćete joj odoleti. Zato, užvajte u šarenim jesenjim danima uz Schogetten caramel brownie!


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.