POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Smeđi šećer – neodoljiv i zdrav sastojak u omiljenom napitku

Smeđi šećer – neodoljiv i zdrav sastojak u omiljenom napitku

Česta pitanja koja muče većinu i na koje niste imali odgovore su, koji je smeđi šećer najzdraviji, koji je zaista kvalitetan, a koji je samo ofarban da bi nas zavarao? Svi već znamo da je beli šećer jako loš po zdravlje i da njegov drugi naziv to i govori – „bela smrt“, zato bi umesto njega trebalo uvek da imamo pravi kvalitetan smeđi šećer, a jedan od najkvalitetnijih je, svakako, Demero.

Ukoliko ne umete da kažete „ne“ slatkišima, poslasticama i napicima, posebno kada su vrućine u jeku, a ipak ste pristalica zdravih namirnica, Demero je prirodno rešenje za vas! Ono što smeđem šećeru daje prednost i zašto je kvalitetniji i zdraviji je bogatstvo vitaminima i mineralima. Dokazano je da smeđi šećer poseduje pedeset prirodnih spojeva kojih nema u belom šećeru! Osim toga, smeđi šećer ima puniju aromu i ukus i stoga će vaše poslastice biti lepše i ukusnije. Demero smeđi šećer je idealan za pravljenje torti i kolača, ali i za zaslađivanje vašeg omiljenog napitka. Za vas koji obožavate da pravite koktele, ovaj šećer je preporuka. S obzirom da nisu svi smeđi šećeri isti, uvek treba obratiti pažnju na kvalitet i etiketu! Među njima postoji velika razlika koja ih deli na dve grupe – smeđi šećer dobijen od šećerne repe i smeđi šećer dobijen od šećerne trske.

Razlika je u tome što smeđi šećer dobijen od šećerne trske sadrži minerale i vitamine kojih nema u šećernoj repi i zato je preporučljiv za upotrebu. Azucar Demero je lider na svetskom tržištu jer je čist, nerafinisani, proizveden isključivo od šećerne trske demerara i potpuno je prirodan! On je srednje smeđe boje, sa velikim zlatnim kristalima, lepljivim od melase. Bogate arome i hrskave teksture sa laganim ukusom melase, Demerara je vrsta koja se najviše koristi u Evropi. Demero je nastao tradicionalnom metodom kristalizacije, bez bilo kakvih dodataka boja, ukusa i premaza. To je brend koji se dokazao po autentičnosti i kvalitetu proizvoda. U lepim, modernim i praktičnim pakovanjima, u nekoliko veličina pogodnih za vašu kuhinju, svaki put kada ga koristite, znaćete da ste učinili dobru stvar za vaše zdravlje! Ako ste od onih koji obožavaju da kockice umaču u napitak, tu su Demero rustik tamne kocke, koje slobodno možete davati i vašem mališanu, složićete se da deca obožavaju njihovu hrskavu teksturu, a ovim ćete ih zaštititi od štetnih materija koje se nalaze u belom šećeru. Takođe, Demero je zbog lakog sjedinjavanja idealan za pravljenje vaše omiljene glazure ili džema. Uživajte u toplim danima bez brige za zdravlje i liniju!


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.