POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Schogetten – sitnica koja osmeh znači

Schogetten – sitnica koja osmeh znači

Život je jedan i treba ga zasladiti kada god vam se za to pruži prilika! Dobrom slatkišu teško je odoleti, a pred kvalitetnom čokoladom retko ko ostaje ravnodušan. A tek kada nam pruža rapsodiju savršenih ukusa, od voćnih do ukusa kafe, užitak je neminovan.

Svim navedenim s ponosom može se pohvaliti čokoladno carstvo nemačkog kvaliteta, jedinstvenog i prefinjenog ukusa, zvano Schogetten. Izbor ukusa je ogroman i zadovoljava i najvećeg sladokusca istančanog nepca. Ukoliko preferirate voćne ukuse, jagoda je pravi izbor za vas jer će vam podići raspoloženje u sekundi. Schogetten je otišao i korak dalje i stvorio vazdušasti užitak koji se topi u ustima, u vidu tamne višnje, vanile ili uvek voljenog mlečnog ukusa.

Želite neobične kombinacije? Probajte hrskave komadiće keksa od ovsa u delikatnoj topljenoj finoj mlečnoj čokoladi. Ili možda je bolje da obradujte sebe uzbudljivom kombinacijom čokolade svilenkastog ukusa od alpskog mleka sa ukusom brownie-a, obogaćene hrskavim komadićima karamele. Svi ljubitelji kafe uživaće u savršenom ukusu svake kockice Schogetten cappuccino i Schogetten Latte Macchiato čokolade. Ukoliko niste sigurni za koji ukus čokolade da se odlučite, za vas je onda Schogetten Trilogia koju čine bela čokolada sa ljuspicama lešnika, Gianduia lešnik mlečna čokolada i mlečna čokolada.

Ovo su samo neki od fantastičnih ukusa koje Schogetten carstvo nudi. Za bilo koji da se odlučite, 18 posebnih kockica u pakovanju ostaviće vas bez daha svojim prefinjenim ukusom koji dugo nakon konzumiranja ostaje u ustima. Svakako veoma bitna stvar je da su sve čokolade iz bogate palete proizvedene od najkvalitetnijih sastojaka, bez aditiva, konzervanasa i veštačkih boja.

Čokolada je ta koja može da razvedri i najtmurniji dan. Zato, obradujte dragu osobu nekim od savršenih čokoladnih ukusa. Jer kada kažu da sitnica mami najlepši osmeh, itekako su u pravu!


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.