POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Schogetten jagoda trilogija-kraljica voća u omiljenoj poslastici

Schogetten jagoda trilogija-kraljica voća u omiljenoj poslastici

Dok čekamo da stignu sunčani dani i raspoloženje je drugačije. Osim toga, stresovi na poslu su nekad neizbežni, kao i na fakultetu, u školi, kod kuće. Brz način života je uglavnom jedan od najčešćih razloga za stres i depresiju, ali posle napornog dana uvek možete sebi popraviti raspoloženje, kao i da obradujete nekog drugog. Pitate se kako? Izmamite osmeh voljenoj osobi tako što ćete joj pokloniti Schogetten jagoda trilogiju čokoladu.

Ukus kraljice voća u ovoj omiljenoj poslastici probudiće vam najtananija čula i oduševiće svakoga ko je nije probao. Najkvalitetnije punomasno mleko, bela čokolada i bela čokolada sa ukusom jagode osvojiće vaše srce. Schogetten čokolade su ekskluzivni brend nemačke kompanije Ludwig Schokolade, poznate po kvalitetu i jedinstvenom ukusu, upakovane u prepoznatljivo pakovanje sa 18 zasebnih kockica najfinije čokolade. Priuštite sebi ovo slatko zadovoljstvo i uz voljenu osobu, uživajte komad po komad u tri različita ukusa.

S obzirom da je čokolada kao poklon znak pažnje, ljubavi i prijateljstva i da uvek nosi sa sobom neku lepu poruku, to je i više nego dovoljan razlog da ovim novitetom obradujete nekog koga volite. Idealna je kao dekoracija uz sladoled ili deljenje sa prijateljima uz kafu. Neobična i prepoznatljiva, Schogetten jagoda trilogija će oduševiti čak i one koji su ravnodušni prema slatkišima.


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.