POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Schogetten čokolada stracciatella - ukus leta u jesenjim danima

Schogetten čokolada stracciatella - ukus leta u jesenjim danima

Za svakog pravog sladokusca koji obožava zanimljive i ukusne kombinacije, napravljen je poseban spoj ukusa koji je dostupan tokom cele godine, Schogetten čokolada stracciatella od 100g.

Za sve one koji obožavaju sladoled stracciatella sada mogu da uživaju u punom ukusu leta i u jesenjim danima, zahvaljujući ovoj čokoladi u idealnoj kombinaciji dva omiljena slatkiša jer svaka od 18 kockica u sebi sadrži ukus ovog sladoleda! Pun ukus ove nesvakidašnje kombinacije donosi pravi užitak svakom ko obožava slatkiše, a poznato je da je čokolada jedan od omiljenih mnogima. U lepom i prepoznatljivom pakovanju, ova čokolada je sjajna za deljenje sa prijateljima, kao i konzumiranje uz neki topli napitak. Samim tim što je svaka kockica odvojena za sebe, već je čini posebnom.

Idealan je poklon za svakoga ko voli ovu kombinaciju ukusa, a čokolada sama po sebi je uvek pravi izbor kada želite nekoga da obradujete, posebno ako pored toga birate kvalitet, Schogetten vas nikad neće izneveriti! Oduševiće čak i one najprobirljivije sladokusce i namamiće ih svojim jedinstvenim pakovanjem. Ova čokolada je sasvim dovoljna da vam povrati raspoloženje posle stresnog dana i da vam vrati energiju. Ako želite da svog mališana obradujete i razmišljate da ga nagradite za odličnu ocenu, Schogetten stracciatella je pravi izbor jer ovaj ukus će izmamiti najslađi osmeh. Nemojte je izostaviti ni kada je voljena osoba u pitanju, čokolada je uvek simbol ljubavi i vernosti. Svaka kockica će vam pružiti potpun užitak. Uživajte u šarenim jesenjim danima uz Schogetten stracciatella čokoladu!


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.