POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Schogetten Airy čokolada – uživajte u vazdušastom ukusu vanile

Schogetten Airy čokolada – uživajte u vazdušastom ukusu vanile

Nikad nemojte mnogo da razmišljate o tome kad želite voljenoj osobi da priredite malo iznenađenje i popravite joj dan. Sitnice su te kojima se osvaja i koje izazovu najlepši osmeh, a ono što nikad neće biti greška je uvek omiljeni slatkiš, dobra, kvalitetna čokolada, kao što je Schogetten vanila vazdušasta čokolada.

Čokolada se vekovima smatra afrodizijakom jer sadrži u sebi alkaloide od kakaa koji stimulišu hemijske reakcije u mozgu. Oslobađaju hormone sreće koji bude opuštanje i osećaj radosti i zato je uvek omiljen poklon i retko ko je ne voli. Čokolada je uvek znak ljubavi i pažnje, posebno ako ste odabrali kvalitetnu, pa još i ukus vanile koji je mnogima neodoljiv i tako vazdušasta topi se u ustima već pri prvom zalogaju.

Svaka kockica za sebe, idealna je i za posluženje uz kafu kad vam prijatelji dođu u goste, pa je samim tim i prepoznatljiva. U lepom i neobičnom pakovanju, razlikuje se od drugih čokolada. Nemojte čekati da loše raspoloženje prođe samo od sebe, već ovom slatkom sitnicom obradujte i sebe i one koje volite, pa i vaše mališane, koji je obožavaju. Poznato je da se vanila zbog svog opojnog mirisa koristi za mnogo toga, a najlepša je u kombinaciji sa čokoladom. Otklonite stres nakon napornog dana uz Schogetten vanila vazdušastu čokoladu!


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.