POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Pronto sok jabuka i sibirska aronija – jesenja vitaminska bomba

Pronto sok jabuka i sibirska aronija – jesenja vitaminska bomba

Dolaskom jesenjih dana sve više imamo potrebu za vitaminima i zdravom hranom, kao i zdravim napicima. Ako volite da pijete sokove, a ipak ih izbegavate zbog raznih veštačkih aroma i šećera koji se koriste u industriji, lepa vest je da ipak ima i onih koji u sebi ne sadrže nikakve veštačke boje, konzervanse i zaslađivače! Za vas i vaše mališane idealan izbor je Pronto sok jabuka i sibirska aronija (možete je poručiti OVDE).

Ovaj napitak izuzetnog ukusa, sastoji se od 60% soka od jabuke iz koncentrata soka i 40% soka od aronije iz koncentrata soka. Pasterizovan, bez veštačkih ukusa, idealan je za mališane jer je jako zdrav, a poznata su i lekovita dejstva ove zdrave crne bobice koja je puna vitamina i antioksidanasa poput vitamina C. To je jako važno u ovo doba godine kad vladaju virusi i prehlade!

Aronija je stekla popularnost jer poboljšava cirkulaciju i jača krvne sudove, tako da smanjuje i rizik od srčanih bolesti. Takođe sprečava i pojavu dijabetesa i održava normalan krvni pritisak. Pretočena u sok, pa još u kombinaciji sa jabukom, pravi je izvor vitamina! Ako redovno pijete ovaj potpuno prirodan sok, prehlada i grip će vas zaobići u širokom luku! Aronija jača i imuni sistem jer se odlično bori protiv virusa i bakterija! Uz ovaj sok ni virusne infekcije nemaju šanse, tako da bi posebno deca trebala da ga piju, kao i trudnice.

Uživajte u ovoj jeseni uz savršeni ukus ove vitaminske bombe.


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.