POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

POPART Cola – najpoznatiji ukus u neobičnom pakovanju

POPART Cola – najpoznatiji ukus u neobičnom pakovanju

POPART je linija šarenih italijanskih bombona sa potpuno neverovatnim, drugačijim ukusom, za koji smo sigurni da će se dopasti potrošačima svih uzrasta! Ukus Coca Cole u vazdušnim karamelama? Sjajna ideja, s obzirom na to da je ukus Coca Cole najprepoznatljiviji i najpopularniji prvenstveno među omladinom. U ovim bombonama nema nikakvih supstanci koje su loše po zdravlje, tako da ih slobodno možete deliti sa prijateljima. Kada krenu na ekskurziju, neka obavezno ove bombone budu deo poslastica koje će sa osmehom deliti sa drugarima.

Krenulo je drugo polugodište i mališanima je potrebno nešto što će im dati podstreh da imaju dobre ocene, pa ih za svaku dobru ocenu nagradite ovim neodoljivim bombonama. Biće vam zahvalni i radosni, a dečija radost je neprocenjiva, složićete se. Svako ko voli bombone, ovima neće moći da odoli! Zbog svoje vazdušaste strukture i fantastičnog ukusa, postaće jedan među omiljenim slatkišima! Svaki školski čas, biće slađi i lakši uz POP ART šarene bombone, a svaki veliki odmor uživanje. Ukus Coca Cole? Ništa slađe!


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.