POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Pop Art Magic mix – najslađe jesenje uživanje

Pop Art Magic mix – najslađe jesenje uživanje

Uvek i u svakom trenutku potrebno je imati neki kvalitetan slatkiš, da vam popravi dan ili pak, da ga podelite sa dragim ljudima. Kada vam dolaze gosti, uvek su primamljive ukusne bombone, posebno mališanima, koje prvo izmami šareno pakovanje. Jedne od kvalitetnih, fantastičnih ukusa, koje su proverenog kvaliteta i više puta nagrađivane za savršen ukus su Pop Art Magic mix od 100gr.

I.N.C.A.P. bombone su nove na našem tržištu! Golden Market d.o.o. Beograd je generalni uvoznik i distributer italijanske konditorske marke Incap, koje su na italijanskom tržištu već više od 70 godina. Proverenog kvaliteta, sve bombone, karamele i ostali slatkiši su bez glutena i nisu GMO!

Incap Magic Mix su savršene za one koji su pravi ljubitelji slatkiša i koji vole baš sve ukuse. Sa četiri različita ukusa, osvojiće srca i onih najprobirljivijih. Neobične i nesvakidašnje, savršene su za posluženje, kao i za predah na poslu. Složićete se da su mali znaci pažnje najvažniji, pa je tako izbor Incap bombona uvek pravi i nećete pogrešiti kome god da ih poklonite! Ako su vaši mališani uspešni i ispunjavaju svoje školske obaveze, vreme je da ih obradujete ovim šarenim bombonama, a još jedna kesa u đačkoj torbi biće pun pogodak. Kada vaši prijatelji dođu nenajavljeno da vas obraduju, vi ih počastite ovim magičnim miksom!


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.