POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Pop Art Liquiriz – harmonija ukusa koja osvaja

Pop Art Liquiriz – harmonija ukusa koja osvaja

Da li vaše putovanje možete da zamislite bez omiljenih slatkiša? U ovim vrelim danima uvek je poželjno imati osvežavajuće bombone, bilo da ste na putu ili uživate sa prijateljima. Ako želite slatkiš vrhunskog kvaliteta i fenomenalnog ukusa, isprobajte Pop Art Liquiriz.

Svako ko voli da eksperimentiše i isprobava nove ukuse biće oduševljen jedinstvenim ukusom italijanskih punjenih karamela koje se tope u ustima! I.N.C.A.P. je italijanska kompanija sa sedištem u Padovi koja proizvodi slatkiše. Kompanija koja obezbeđuje vrhunski kvalitet proizvoda. Nagrađeni su zlatnom medaljom kao jedna od prvih deset industrijskih kompanija u Padovi. Danas je I.N.C.A.P. sinonim za kvalitet i premium brend kada su slatkiši u pitanju!

Vaše mališane obradujte ovim ukusnim karamelama i zasigurno ćete im izmamiti osmeh na lice jer im ne mogu odoleti ni najprobirljiviji sladokusci. Idealne su za deljenje sa prijateljima, kao i za posluženje kada vam dođu dragi gosti, uz kafu i prijatan razgovor i druženje. Pop Art Liquiriz punjene karamele zasigurno će se svideti onima koji ih još nisu probali, pa zato kad krenete na put, obavezno ih ponesite sa sobom za osveženje i posluženje.


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.