POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Poklanjajte s ljubavlju

Poklanjajte s ljubavlju

Jesen nam je došla u goste, a sa njom i slave, što nas je odmah podsetilo da ćemo u narednom periodu i mi nekom biti dragi gosti. Već sredinom ovog meseca polazi tradicionalni voz a do poslednjeg stajališta, čeka nas nekoliko stanica, kojima se radujemo. Jer slava, najznačajniji porodični praznik, u svečanoj atmosferi, vreme je kada domaćini okupljaju svoje najbliže i sa njima slave zaštitnika doma i porodice.

Hrišćanstvo nas uči da se slava obeleži bez preterivanja u bilo čemu. Samim tim, i ekstravantni pokloni ne dolaze u obzir. Suština je u umerenosti i u tome da se gost pre svega sa sobom donese radost, ljubav i dobro raspoloženje. A kako je darivanje u duhu naše tradicije, odaberite neki poklon s ukusom i ljubavlju.

Kao najslađi poklon neprikosnovene su bombonjere, ali čak i tu postoji mogućnost da ne izaberete dobro. Pravi izbor su definitivno Feelings, Fontesa i Happines bombonjere, pre svega jer ova slatka zadovoljstva nemačkog kvaliteta i povoljne cene zadovoljavaju svačiji ukus. A kako su i finog dizajna, ni elegantanosti im ne manjka. Čokoladni zalogajčići, različitih oblika i ukusa, užitak su za celu porodicu.

Ukoliko ne možete da se odlučite koju biste poklonili, pomoćićemo vam u odabiru. Mada, kako ih dele nijanse, svakiizbor je pravi.

Mauxion Happiness bombonjera od 400g je nemački slatkiš vrhunskog kvaliteta, upakovan je u vrlo interesantan i neobičan dizajn, a njen naziv prenosi originalnu poruku onome kome je poklanjate. Pakovanje od 400g najkvalitetnijih čokoladnih poslastica sa različitim čokoladnim ukusima, potpuno će zadovoljiti svakog pravog sladokusca.

Mauxion Fontessa bombonjera je takođe nemački slatkiš koji zadovoljava svačiji ukus, izuzetno elegantnog dizajna da ne zahteva posebno pakovanje! Ono što je važno, u  pakovanju  vas očekuju gusto spakovane poslastice za više uživanja u različitim čokoladnim notama i oblicima.

Mauxion Feelings bombonjera je pravi primerak nemačkog kvaliteta. Pakovanje od 200g najkvalitetnijih čokoladnih poslastica sa različitim čokoladnim ukusima, potpuno će obradovati svakog kome je namenjena. Mauxion Feelings bombonjera je pravi način da se nastavi običaj darivanja ovih poslastica.


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.