POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Osetite moć čokoladnog Saturna

Osetite moć čokoladnog Saturna

Postoji neka posebno slatka veza između januara, Saturna i čokolade. Saturn i Pluton započeli su svoj novi ciklus 12. januara, uvodeći nas u snažan period u kojem ćemo posaditi seme onoga što želimo da razvijemo daleko posle Nove godine. Ova snažna planeta u horoskopu predstavlja našu sudbinu, našu karmu i ono što teško možemo da promenimo. Ona nas uči granicama i strpljivosti. Saturn je zaslužan “za red, rad, disciplinu i odgovornost” i on nas tome poduči na lakši ili teži način.

Uz pomoć Saturna dolazimo postepeno do ostvarenja ciljeva. Nastoji da iz svakog od nas izvuče maksimum i „tera“ nas na pojačano angažovanje tako da se plodovi rada ubiraju isključivo nakon pružanja svog sopstvenog maksimuma. Podstiče nas da radimo više i bolje i da stalno pomeramo granice sopstvenih mogućnosti. Bez obzira na to što donosi i određena ograničenja on ujedno pomaže i da se stvari dovedu u ravnotežu.

A balans je upravo ono što nam je u ovoj užurbanoj svakodnevnici veoma potrebno. Svi želimo da nakon napornog perioda teških odluka i prekretnica, ponekad i nepremostivih prerpreka, zastanemo na čas i pronađemo svoju malu oazu sreće i radosti. Svi znamo da čokolada popravlja raspoloženje i da pozitivno utiče na našu psihu. U danima januara, kada sunca gotovo i nema, tu je Saturn da blagotvorno utiče na naše psihofizičko stanje.  U zimskom periodu količina vitamina D opada u našem organizmu. Upravo tu čokolada može pomoći. Morate se složiti da je pravo uživanje kada promrzlih obraza i prstiju osetite magično dejstvo tople čokolade.

Januar je mesec novih odluka, planova, must-do lista. Idealan je period za donošenje rezolucija ne samo za novu godinu, već za sledećih pet godina. Zato, udobno se smestite u omiljenu fotelju, sastavite spisak svojih želja i uživajte u zavodljivim ukusima kockica čokolada.


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.