POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Mauxion Fontessa bombonjera – idealno iznenađenje za slavu

Mauxion Fontessa bombonjera – idealno iznenađenje za slavu

Stiže vreme praznika, darivanja, slavlja i porodičnih okupljanja. Ponesite na poklon malo slatkog zadovoljstva koje će obradovati sve ukućane. Kraljica slatkiša je u svakom obliku dobrodošla, posebno ako se radi o kvalitetnoj poslastici, kao što je Mauxion Fontessa bombonjera 200g.

Ovaj nemački slatkiš zadovoljava svačiji ukus i bez mnogo razmišljanja ga možete pokloniti bilo kome i bilo kad. Izuzetno elegantnog dizajna, ne zahteva dodatno pakovanje pa je sama po sebi posebna i nesvakidašnja. U pakovanju ćete dobiti punu kutiju čokoladnih poslastica, što je veoma važno, gusto spakovanih jednu do druge! Fontessa bombonjera obradovaće svakog sladokusca, a posebno one najmlađe, pa kada budete za vaše mališane spremali paketiće, obavezno neka se nađe kao najlepše iznenađenje.

Oni koji vole da uživaju u harmoniji slatkih čokoladnih nota različitih oblika i ukusa, biće oduševljeni i ko nije probao, postaće zaljubljenik u ove kvalitetne zalogajčiće! Dajte voljenoj osobi do znanja da vam je stalo i popravite joj raspoloženje Fontessa bombonjerom.


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.