POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Loacker Gran Pasticceria – teško im je odoleti

Loacker Gran Pasticceria – teško im je odoleti

Da li ste raspoloženi da unesete radost i osmehe vaših mališana i upotpunite praznične čarolije? Da li znate šta bi vaše najmlađe najviše obradovalo da pronađu u svojim paketićima? Naravno, kvalitetni i ukusni slatkiši su deo svakog iznenađenja i ako želite nešto nesvakidašnje, tu su Loacker Gran Pasticceria poslastice.

Ovaj brend broj 1 u Italiji nije bez razloga svetski lider u proizvodnji ovih slasnih čokoladnih poslastica. Danas je Loacker međunarodno poznat brend, tražen u više od 80 zemalja! Identičan kvalitet i dizajn za svako tržište je pravilo broj 1. Kokos, lešnik, bela čokolada i kokos i tamna čokolada i lešnik. Četiri fantastična i neodoljiva ukusa za sve koji obožavaju slatko. Za deljenje sa prijateljima uz toplu čokoladu, kafu ili neki drugi napitak dok u zimskim danima uživate u druženju, pun su pogodak.

Zašto su ipak za one najmlađe najbolji izbor? Loacker proizvodnja se nalazi u Eco Friendly okruženju, u srcu italijanskih Alpa, pa samim tim ne sadrže masti, veštačke arome, konzervanse, niti GMO. Napravljeni su od potpuno prirodnih sastojaka čija su postojbina zeleni pašnjaci, bistri prirodni izvori i svež planinski vazduh sa Alpa, koje kombinuju vrsni stručnjaci! Kada vaš mališan bude pisao želje deda Mrazu, neka to budu Loacker Gran Pasticceria poslastice!


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.