POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Loacker GP Noisette – izazov za prave sladokusce

Loacker GP Noisette – izazov za prave sladokusce

Da li ste ljubitelj pravih, kvalitetnih, ukusnih slatkiša koji se tope u ustima? Ako jeste, zašto ne biste odabrali pravi, originalan desert koji osvaja pri prvom zalogaju? Pogađate da se radi o Loacker GP Noisette (poručite OVDE).

Loacker Gran Pasticceria, brend broj 1 u Italiji, dostupna je i na našem tržištu! Kada želite pred vaše prijatelje da iznesete pravo posluženje koje će ih oduševiti, ovo je pravi izbor. Od sada ne morate putovati u Rim, Veneciju, Milano ili bilo koji drugi grad u Italiji, da biste uživali u ovoj delikatesnoj poslastici. Najfiniji, hrskavi vafl, preliven kremastom mlečnom čokoladom, bez dodatnih masti, punjen kremom od pravih napuljskih lešnika, osim što je delikatnog ukusa, sasvim je prirodan! Idealan za hladne zimske dane, uz topli napitak i omiljeni film, kao i deljenje sa voljenom osobom. Zašto su Loacker proizvodi brend broj 1 u Italiji? Loacker proizvodnja nalazi se u srcu italijanskih alpi, u jedinstvenom Eco Friendly okruženju. Loacker proizvodi predstavljaju vrhunske poslastice koje ne sadrže masti, veštačke arome, konzervanse, niti bilo koji GMO sastojak, što je veoma važno, posebno ako ovu poslasticu namenite najmlađim ukućanima!

Kada kao pravi sladokusac koji prepoznaje kvalitet, želite da uživate u slasnim zalogajima, za vas je Loacker GP Noisette, koji sadrže samo najkvalitetnije prirodne sastojke, čija su postojbina zeleni pašnjaci, bistri prirodni izvori i svež planinski vazduh sa Alpa, koje u Loacker poslastice tradicionalno, sa ljubavlju i umećem, kombinuju vrsni stručnjaci. Izuzetan i intenzivan ukus lešnika, probudiće vaša čula i osvojiće svakog ko proba ovu vrhunsku poslasticu.


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.