POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Loacker Gardena lešnik ili Loacker Gardena čokolada- težak izbor?

Loacker Gardena lešnik ili Loacker Gardena čokolada- težak izbor?

Kada uz vaš omiljeni napitak želite da se zasladite nekim kvalitetnim slatkišem, na pauzi za obrok ili posle uspešnog radnog dana, koji ukus radije birate – lešnik ili čokoladu? Za vas kojima je kvalitet na prvom mestu, slatkiš koji se topi u ustima i sa razlogom je brend broj 1 u Italiji, Loacker Gardena lešnik  i Loacker Gardena čokolada.

Ove napolitanke su vrhunski specijalitet omiljen širom sveta. Jedan od razloga je taj što se odlično slaže uz kafu, pa je idealno deliti uz razgovor sa prijateljima. Ono što je važno za vas koji birate kvalitet, to je da se ove napolitanke proizvode isključivo u alpskim krajevima, na određenoj nadmorskoj visini, kako bi zbog tog vazduha bile što duže hrskave i sačuvale svoj prepoznatljiv ukus!

Napravljene su po posebnoj recepturi, a 75 posto njihove mase čini izdašno i kremasto punjenje, koje će oduševiti i najprobirljivije. Za mališane će biti posebna radost ako ih sačekate kod kuće sa ovim izvanrednim napolitankama, a još veće zadovoljstvo će biti da sami biraju svoj omiljeni ukus. Prvo pravilo kompanije Loacker je identičan kvalitet i dizajn za svako tržište! Ova proizvodnja se nalazi u srcu italijanskih Alpi, u jedinstvenom Eco Friendly okruženju.Ovi proizvodi ne sadrže hidrogenizovane masti, veštačke arome, konzervanse, niti bilo koji GMO sastojak. Samo najkvalitetnije, prirodne sastojke čija su postojbina zeleni pašnjaci, bistri prirodni izvori i svež planinski vazduh sa Alpa.  Proverite zašto je Loacker brend koji je tražen u više od 80 zemalja!


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.