POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Loacker Gardena fingers lešnik - poklon koji pokazuje ljubav

Loacker Gardena fingers lešnik - poklon koji pokazuje ljubav

Slatkiši su idealan poklon za sve ljude koje volimo, a posebno za one sladokusce koji svakodnevno uživaju u njima. Skoro da nema osobe koja ne voli slatko, a posebno kada je reč o čokoladnom poklonu. Za ljubitelje čokoladnih napolitanki, a posebno za one koji zauzimaju važno mesto u vašem životu, osim vrhunskog ukusa, birate i kvalitet, pa ako biste obradovali voljenu osobu nekim neobičnim slatkim poklonom, tu je Loacker Gardena fingers lešnik 125g kesa.

Ovakav poklon će iskreno obradovati svakog sladokusca. Od nekih posebnih datuma, kao što su rođendani, praznici i godišnjice, do malih znakova pažnje, ovi slasni i neobični Loacker fingers biće pun pogodak. To što je Loacker brend broj 1 u Italiji i svetski lider u proizvodnji delikatesnih čokoladnih poslastica, dovoljan je razlog da isprobate ove ukuse koji se tope u ustima. Prvo pravilo ove kompanije je identičan kvalitet i dizajn za svako tržište, brend koji je tražen u više od 80 zemalja!

Gde god da ste, isti Loacker proizvodi mogu se naći svuda i prepoznatljivi su na prvi pogled. Prevashodno po ambalaži, a zatim i po ukusu koji je uvek svež i neuporediv. Njihova proizvodnja nalazi se u srcu italijanskih Alpi, u jedinstvenom Eco Friendly okruženju i ono što je najvažnije, ne sadrže masti, veštačke arome, konzervanse niti bilo koji GMO sastojak, samo najkvalitetnije sastojke, čija su postojbina zeleni pašnjaci, bistri prirodni izvori i svež planinski vazduh sa Alpa. Ovakav neobičan i nesvakidašnji slatkiš idealan je za putovanja, u praktičnom pakovanju, kao i za deljenje sa prijateljima uz omiljeni napitak. Mališani će ga obožavati, pa pošto su vrhunskog kvaliteta i ne sadrže nikakve štetne sastojke, obradujte ih bez konkretnog razloga i izmamite najslađi i neprocenjivi osmeh. Nije tajna ni da su slatkiši popularan romantični poklon, pa ako idete sa voljenom osobom na neko putovanje, neka vam se u torbi obavezno nađu Loacker Gardena fingers sa vrhunskim punim ukusom lešnika, nećete pogrešiti!


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.