POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Loacker čokolada White – zasladite jesen punim ukusom

Loacker čokolada White – zasladite jesen punim ukusom

Ljubitelji bele čokolade, koji obožavaju ovaj neobičan i nesvakidašnji ukus, imaće prilike da sto posto uživaju u pravom ukusu u kvalitetnoj Loacker čokoladi white od 55g.

Loacker, brend broj 1 u Italiji, jedan od najinovativnijih na svetu, lansirao je novi proizvod- Loacker čokoladu, jedinstvenu kombinaciju najfinijih hrskavih i punjenih vafla prelivenih belom čokoladom! Prepoznatljiv Loacker kvalitet, poprimio je nove oblike I ukuse, belu čokoladu sa intenzivnim punjenjem mlečnog krema. Zašto je Loacker brend broj 1 u Italiji? Najkvalitetnija kombinacija alpskog mleka, kaka i čokolade ostaviće vas bez daha. Čak 75 posto sadržaja svih Loacker proizvoda čini izdašno I kremasto punjenje.

Ono što je prepoznatljivo za ove proizvode je da se Loacker proizvodnja nalazi u srcu italijanskih Alpa, u jedinstvenom Eco Friendly okruženju. Predstavljaju vrhunske poslastice, koje ne sadrže masti, veštačke arome, konzervanse, niti bilo koji GMO sastojak. Samo najkvalitetnije prirodne sastojke čija su postojbina zeleni pašnjaci, bistri izvori I svež planinski vazduh sa Alpa, koje u Loacker poslastice tradicionalno, sa ljubavlju i umećem kombinuju vrsni stručnjaci. Kada želite kvalitetan a ukusan slatkiš, Loacker bela čokolada je sasvim dovoljna da se zasladite i uživate u njenom punom ukusu koji se topi u ustima. Kada vam je prijateljica nervozna i neraspoložena, obradujte je ovim malim znakom pažnje. Njen osmeh je ipak neprocenjiv. Gde god da krenete možete je poneti sa sobom, da vam se uvek nađe kada poželite da se zasladite.


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.