POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Loacker bombonjera Rose of the Dolomites - najslađi znak pažnje

Loacker bombonjera Rose of the Dolomites - najslađi znak pažnje

Gotovo da nema osobe kojoj male čokoladne poslastice upakovane u lepo pakovanje ne izmame osmeh na lice. Čokoladne bombone su među omiljenim poklonima u svetu, pa ako se opredelite za ovaj ukusan znak pažnje, jedna od kvalitetnijih je svakako, Loacker bombonjera Rose of the Dolomites Original od 150g.

Ovi mali čokoladni cvetići sa ukusom lešnika, nepogrešiv su izbor kada je voljena osoba u pitanju, kao i kada želimo da obnovimo veze sa dragim ljudima i da se okružimo najbližim osobama. Kao i svaki čokoladni poklon i bombonjera je neizostavni deo te priče. S obzirom da su Loacker proizvodi brend broj 1 u Italiji, nećete morati puno da razmišljate o izboru. Loacker je međunarodno poznati brend i tražen je u više od 80 zemalja! Identičan je kvalitet i dizajn za svako tržište i po tome su prepoznatljivi, kao i po tome što se proizvodnja nalazi u srcu italijanskih Alpi, u jedinstvenom Eco Friendly okruženju.

Ono što je najvažnije kada ovu lepu i zanimljivu bombonjeru darujete nekome, to je da ne sadrži masti, veštačke arome, konzervanse niti bilo koji GMO sastojak. Sadrže samo najkvalitetnije prirodne sastojke čija su postojbina zeleni pašnjaci, bistri prirodni izvori i svež planinski vazduh sa Alpa, koje u Loacker poslastice tradicionalno, sa ljubavlju i umećem kombinuju vrsni stručnjaci. Romantična, tradicionalna i elegantna bombonjera, prava je odluka, sama ili u paru sa još nekim poklonom. Kada je ona u pitanju, uvek će biti pun pogodak jer će je obožavati i najprobirljiviji. Fantastičan ukus lešnika koji se topi u ustima probudiće sva vaša čula i ulepšati vam dan, a poznato je da čokolada dovodi do lučenja hormona sreće, opuštanja i osećaja radosti, pa kada vam raspoloženje nije kako biste očekivali, počastite sebe jednom Loacker bombonjerom, zaslužili ste to.


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.