POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Iskusite vazdušasto čokoladno zadovoljstvo

Iskusite vazdušasto čokoladno zadovoljstvo

Kockica po kockica vazušastog savršenstva, delikatna kombinacija finog kakaa i kvalitetnog mleka – u pitanuu je poizvod koji morate što pre probati -  Schogetten mlečna vazdušasta čokolada od 95g.

Ovo sasvim novo zadovoljstvo na našem tržištu obradovaće i one najzahtevnije, pa čak i one koji će vam reći da ne jedu čokoladu. Klasika među ukusima, mlečna sofisticirana čokolada sa posebnom teksturom zavešće i one najtvrdokornije. Atraktivnom ukusu podjednako parira i atraktivno pakovanje i ako želite da nekog zavedete, odobrovoljite, iznenadite ili jednostavno samo da mu pokažete da vam je stalo, Schogetten Airy je vaš “kec iz rukava”.

Kockice zbog kojih ćete imati osećaj da letite biće pravi trenutak sreće za one koji teško uhvate malo vremena za dnevni užitak i opuštanje. A biće vam i preko potrebno gorivo u nastupajućim hladnim danima. Zahvaljujući blagotvornoj mešavini masti, belančevina, ugljenih hidrata, kompleksa vitamina B i minerala ova čokolada bi se mogla nazvati i “energetskom bombom”. Ne samo da će čuvati vaše zdravlje, vratiti vam energiju i ojačati mišiće, već će vas i usrećiti, podići raspoloženje i opustiti vas.

Sa ovim novim proizvodom, Schogetten bajka se nastavlja. 18 kokica, idelanih za one koji vole konkretan, pun ukus, bez aditiva, konzervanasa i veštačkih boja. Identično slatko iskustvo i kvalitet, odlika je svake Schogetten čokolade, bilo gde na svetu da ste je kupili. Pritom, savršeno oblikovane kockice omogućavaju da elegantno uživate.

Leto je za nama, stoga budite vi nečije sunce i obradujte dragu osobu ovim finim kockicama.


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.