POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

IL Capitano ananas kocka - moćna voćka za zdravlje i lepotu

IL Capitano ananas kocka - moćna voćka za zdravlje i lepotu

Sad kad nam polako stižu hladniji dani, odmah pomislimo na lošu i nezdravu ishranu i na to kako ćemo teško uspeti da vodimo računa o liniji. Ipak, ima i onih namirnica koje su dostupne tokom cele godine, a koje su važne za naš organizam, posebno kad je voće u pitanju. Lepa vest za sve koji ga obožavaju i uživaju u njegovom ukusu i mirisu, a vole da ga koriste i za pravljenje torti i kolača, tu je IL Capitano ananas kocka od 580ml.

Svi oni koji ga vole, kada čuju koji su razlozi zašto ga treba jesti, voleće ga još više! Ananas pre svega ima lekovito dejstvo, što znači da ga treba jesti u što većim količinama. Za sve one koji nisu upoznati zašto je ananas toliko zdrav, imaće prilike da upoznaju sve blagodeti ovog sočnog voća. Plod ananasa sadrži moćan antikancerogen sastojak i zbog toga ga treba konzumirati redovno. Takođe je odličan i u borbi protiv viška kilograma, što je idealno za hladne dane koji su pred nama. Zbog velike količine celuloze, ananas je odličan i za one koji imaju problema sa varenjem. IL Capitano ručno isečeni komadići ananasa u slatkom kompotu, ne sadrži nikakve aditive i možete ga jesti svež, a možete ga koristiti za pravljenje vaših omiljenih slatkiša.

Ako vaši mališani vole ananas, ovi komadići će im biti odlični kao užina posle obroka, a kompot može da se pije direktno iz konzerve, a i njega možete koristiti kao preliv da vam kolač bude sočniji. Ovaj kompot, koji je takođe izuzetno zdrav, pomaže kod groznice i visoke temperature i jača imuni sistem, tako da je to jedan od važnijih razloga zašto bi trebali da ga imate u kuhinji. Pored toga, snižava i visok krvni pritisak pa je važan za one koji imaju probleme sa tim. IL Capitano ananas u kockama je bogat vitaminima i mineralima i osim toga čisti organizam od toksina. Sadrži i dosta vitamina A pa je tako dobar i za vid. Najbolje je jesti ga posle obroka i zato neka vam IL Capitano bude najslađi desert.


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.