POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

I.N.C.A.P. bombone – novi izazovi za sve sladokusce

I.N.C.A.P. bombone – novi izazovi za sve sladokusce

Kada krenete na neko lepo prolećno putovanje sa prijateljima ili u društvu drage osobe i ako ste od onih koji sa sobom obavezno nose nešto da se zaslade kada napravite predah, a želite da to bude nešto neobično i praktično za put, obradovaće vas vest da su na našem tržištu nove i fantastične italijanske I.N.C.A.P. bombone.

I.N.C.A.P. Padova karamele tofe i bombone imaju preko 70 godina tradicije! Fenomenalni ukusi i proveren kvalitet su nagrađivani više puta, pa eto prilike da se uverite zbog čega. INCAP Srl je lider proizvodnje bombona i slatkiša na italijanskom tržištu i Golden Market d.o.o. Beograd je generalni uvoznik i distributer italijanske konditorske marke Incap. Ono što je važno napomenuti je da su ove bombone, karamele i ostali slatkiši bez glutena i nisu GMO, tako da ih slobodno možete davati svojim mališanima.

Svi oni koji su alergični na gluten i koji obožavaju slatkiše sada slobodno mogu uživati u različitim sjajnim ukusima različitih bombona, za svačiji ukus, pa čak i za najprobirljivije sladokusce! Savršene šarene mint bombone su idealne za letnje dane, za one koji vole ovaj rashlađujući ukus, jedinstvene mekane punjene karamele ili BubbleMella neobične vazdušaste šarene bombone sa ukusom žvake će oduševiti svakog mališana, pa je super ideja da im se nađu u torbi kada krenu na ekskurziju. Još puno neobičnih ukusa čekaju na one koji ih još nisu probali.


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.