POSTANI Schogetten IKONA

cokolade.rs

Hibbi Mlekoladki sa tofi kremom za najslađi osmeh

Hibbi Mlekoladki sa tofi kremom za najslađi osmeh

Mališanima ćete izmamiti najslađi osmeh Baron Hibbi mlečnom čokoladom sa tofi kremom. Punjene slasnim tofi kremom, posebno su namenjene za decu. Sadrže znatno više mleka i kalcijuma od običnih čokolada i zato, kada krenete u goste, za mališane uvek napravite pravi, kvalitetan izbor. Osam štanglica ove dečije čokolade predstavljaju 100g prave dečije radosti. Za kvalitet svojih proizvoda, kompanija Milano koja je proizvođač Hibbi čokolada, dobitnik je brojnih sertifikata i nagrada. Nije bez razloga.

Ako se vaš mališan dobro pokaže u školi, iznenadite ga ovim kvalitetnim desertom za decu jer njihov osmeh je neprocenjiv. Nema deteta koje ukus ove čokolade u simpatičnom pakovanju neće oduševiti. Kada krenu u školu, neka im ova čokolada bude desert posle obroka, a idealna je i za deljenje sa drugarima. Svako dete voli slatkiše, pa kad birate onda mislite na vašeg mališana i izaberite mu samo najkvalitetnije. Baron Hibbi čokolada sa tofi kremom je uvek pravi izbor, posebno ako želite da ih oraspoložite.


logo

O nama

Misija sajta Čokolade.rs je da Vam predstavimo čokoladu i čokoladne ukuse na sasvim nov, interesantan i kreativan način. Želja nam je da Vam pokažemo na koji način čokoladu možete koristiti u službi lepote i zdravlja, dati Vam ideje za slasne i dekorativne deserte, i sve to, bez griže savesti.